2777
2789
عنوان

بابام از حرفم ناراحت شد

| مشاهده متن کامل بحث + 916 بازدید | 81 پست
اره صلاح میدونه اگرم کسی نیاز باشه اعتراض کنه مادرشه نه ایشون.. خودش حتما پیش خودش فکری داره که اینک ...

چندسالته ؟

بابام در قبال هزینه های زندگیم مسئوله میفهمی ؟

مادرمم یکسر داره گریه میکنه از دستش 

اگه بابام انقدر مولدار بود که ما در رفاه کامل بودیم بعد به خواهرش میداد من اعتراضی نداشتم 

من لباس ندارم اون وقت بچه خواهرش شیک ترین لباسا رو میپوشه 

اگه خیلی خوشت میاد دعا میکنم خدا یه شوهر همینجوری نصیبت کنه که به خودت و بچه هات خرجی نده شب عید لباس کهنه بپوشید ولی تمام پولاشو بده به خواهرش 

اگرم شوهر داری یه مرد این مدلی بعدها با دخترت ازدواج کنه 

ببینم اون موقع چه نظری داری

به هوای حرمش می گذرد ایامم،کوه دردم که کُنَد نام حسین (ع)آرامم..💔                      امضامو کپی نکنید لطفا❌❌❌

پس این بنده خدا رو پس انداخته که چی بشه؟؟پولشو خرج بقیه کنه حرفی بزن که بیشتر به شعور بقیه توهین نشه

عقل نداره پدرش؟! داره دیگه

مادرش حتما ی چیزی میدونه دخالت نمیکنه

خدایا تو برای تمام ناممکن هایم کافی هستی💙غصه نخور روزای تلخ تموم میشه بهت قول میدم🌱برا سلامتی و ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرستیم💗

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

از کجا مطمئنی میده به خواهر و مادرش؟!خیلی زشته بخاطر پول اینطوری پدرتو کوچیک کنیحالا بده به خواهر ما ...

بده به خواهر و مادرش به اسی مربوط نیست؟

بعد احیانا وظیفه پدرش نیست که رفاه رو واسه دخترش فراهم کنه؟

چرا اسی باید درک کنه پدرش رو و با لباس کهنه بگرده ولی بابای اسی درک نکنه که بچشم لباس میخواد نیاز داره باید اولویتش باشه ؟

جالبه بدونید پدر مادر وقتی بچه به دنیا میارن یه سری وظایف در قبالش دارن!

حتما تو هم مثل عمه اسی هستی مفت خور

چ بی ادبید متاسفم 

خدایا تو برای تمام ناممکن هایم کافی هستی💙غصه نخور روزای تلخ تموم میشه بهت قول میدم🌱برا سلامتی و ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرستیم💗

عقل نداره پدرش؟! داره دیگهمادرش حتما ی چیزی میدونه دخالت نمیکنه

مادرم گریه میکنه خیلی وقتا

کدوم زنی حاضره شوهرش بهش خرجی نده ولی به خواهرش پول بده ؟

به هوای حرمش می گذرد ایامم،کوه دردم که کُنَد نام حسین (ع)آرامم..💔                      امضامو کپی نکنید لطفا❌❌❌

صلاح میدونه بده ب ننه و خواهرش؟اون پدر فقط بلد بود بریزه توش؟

همین بخدا هر روز میگم ای کاش به این دنیا نیومده بودم 

هیچ آرامشی ندارم تو این خونه

همین بخدا هر روز میگم ای کاش به این دنیا نیومده بودم هیچ آرامشی ندارم تو این خونه

دوستمم میگ باباش هر چی پول داره راحت میده ب خواهراش 

ولی واسه ما میگ ندارم

میگ اون روز واسه مامانم روز زن هیچی نخرید ولی واسه خواهرش 2 میلیون خرید

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀https://daigo.ir/secret/31126787061

بیشتر ببینید
سرمایه با زبون خوش از بابات پول بخواه مردا فقط از طریق احساس میتونی ازشون پول بگیری یا مثلاً با قیاف ...

بابام اصن مهلت نمیده که پول تو کارتش بمونه تا من بگیرم 

هنوز هفته اول ماه تموم نشده کارتش صفر میشه 

و انقدرررر به فکر خواهرشه که خدا میدونه 

بابام اصن مهلت نمیده که پول تو کارتش بمونه تا من بگیرم هنوز هفته اول ماه تموم نشده کارتش صفر میشه و ...

از قبل زمینه سازی کن 

بعد کم کم مجبور میشه به خواهرش بگه من دخترم قول دادم وسیله بگیرم 

به مادران بگو

که مثلاً بگه وای چقدر دلم فلان غذا میخواد 

دل ما بود ولی تنگ شما بود چرا 🌺🥺خرداد ماهی متاهل /علاقمند به روانشناسی و فلسفه / بپذیریم نقص ها را ...

ماشالا عقلتو قربون!بچه بسازی بعد مسئولیتشو قبول نکنی.جالبه

اینا خودشون بچه ان میان نظر میدن هیچی نمیدونن 

اومده تو تاپیک میگه به استارتر ربط نداره 😐😐😐

پس ببخشید من از زیر بوته به عمل اومدم ؟

به لحاظ قانونی وظیفه بابامه خرج منو بده

مادرم گریه میکنه خیلی وقتاکدوم زنی حاضره شوهرش بهش خرجی نده ولی به خواهرش پول بده ؟

ذهنت مشکل داره همش میری سمت عمه بدبختت

یه درصد هم فکر کن شاید داره خسیس بازی در میاره شاید داره پس انداز میکنه و...

چرا فکر میکنی عمه و مادربزرگت گدای حقوق شما هستن اخه