2777
2789
عنوان

بابام از حرفم ناراحت شد

916 بازدید | 81 پست

بابام اول ماه که حقوق میگیره بعد ۵_۶روز میگه کارتم خالی شد و کارت مامانمو میگیره 

مامانم میگه معلوم نیس پولاشو چیکار میکنه میده به خواهرش اینا ....بابام کلا خیلی سنگ خواهر مادرشو به سینه میزنه

تا هم مامانم بهش انتقاد میکنه ننه من غریبم بازی درمیاره و عصبانی میشه 

بعد امسال نه به من عیدی داد نه هیچی....والله لباس عید نخریدم هنوز ....آجیل و میوه خوبم تو خونه نداریم ....الان یکی از فامیلا زنگ زد که بیاد خونه مون ....مامانم به بابام گفت نه آجیل داریم نه میوه خوب ...منم با حرص گفتم هنوز لباس عیدم نخریدیم

بابامم ناراحت شد 

مامانم گفت تو نباید میگفتی چون بابلت فکر میکنه من و تو دست به یکی کردیم

ولی این حقه من نیست...اگه بابام نداشت تحمل میکردم ...معلوم نیست پولاشو چیکار میکنه ....دخترخاله هام درآمد مادرپدرشون خیلی از ما کمتره همش لباس ومانتو و...میخرن 

منم سال جدید باید لباس کهنه بپوشم

به هوای حرمش می گذرد ایامم،کوه دردم که کُنَد نام حسین (ع)آرامم..💔                      امضامو کپی نکنید لطفا❌❌❌

اشکال نداره اینقدر نیازه ! 

والا من که همیشه با مامانم دست به یکی میکنم !

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بیخیال چیزی نگفتی که

آره ولی چون دیشب مامانم کلی به بابام غر زده بود که بچه ها هنوز لباس نخریدن نه آجیل داریم و....

امشب که من اینطور گفتم لابد فکر کرد با مامانم دست به یکی کردیم 

به هوای حرمش می گذرد ایامم،کوه دردم که کُنَد نام حسین (ع)آرامم..💔                      امضامو کپی نکنید لطفا❌❌❌

از کجا مطمئنی میده به خواهر و مادرش؟!

خیلی زشته بخاطر پول اینطوری پدرتو کوچیک کنی

حالا بده به خواهر مادرشم صلاح میدونه لابد و به شما مربوط نیست

نیاز باشه حتما مامانت باهاش حرف میزنه دیگه.. تو خودتو ننداز وسط

شرایط افتصادی سخت شده پدرتو درک کن

منم پدرم هزینه زندگی مادربزرگمو کامل میده ولی تا به حال راجب این موضوع نه اعتراضی کردم نه به کسی گفتم

خدایا تو برای تمام ناممکن هایم کافی هستی💙غصه نخور روزای تلخ تموم میشه بهت قول میدم🌱برا سلامتی و ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرستیم💗

اشکال نداره اینقدر نیازه ! والا من که همیشه با مامانم دست به یکی میکنم !

حداقل ای کاش بابام یذره این حرفام روش تاثیر میذاشت 

فایده ای نداره 

فکر میکنه خواهرش نیازمنده 

همش سنگشو به سینه میزنه 

والا دختر خواهرش از من بهتر میپوشه

آره ولی چون دیشب مامانم کلی به بابام غر زده بود که بچه ها هنوز لباس نخریدن نه آجیل داریم و....امشب ک ...

خب مشکلش چیه انقد حساس نباشین

اوووه منو مامانم اونقدررر باهم غر میزنیم سر بابام😂😂😂

از کجا مطمئنی میده به خواهر و مادرش؟!خیلی زشته بخاطر پول اینطوری پدرتو کوچیک کنیحالا بده به خواهر ما ...

صلاح میدونه بده ب ننه و خواهرش؟

اون پدر فقط بلد بود بریزه توش؟

حقوقش چقدره؟ مگه میشه یه مرد نتونه پولشو نکه داره تو پنج شبش روز تموم کنه! معلومه جا دیگه خرج میکنه ...

دقیق نمیدونم چنده ولی اونقدری هست که ما بتونیم لباس خوب بپوشیم 

وسایل مونو عوض کنیم 

نه واقعا کارتش خالی میشه 

هرماه چند تومن میزنه به حساب خواهرش لابد

سرمایه با زبون خوش از بابات پول بخواه 

مردا فقط از طریق احساس میتونی ازشون پول بگیری 

یا مثلاً با قیافه ناراحت که اره کاش من فلان مانتو دوست دارم بگیرم

دل ما بود ولی تنگ شما بود چرا 🌺🥺خرداد ماهی متاهل /علاقمند به روانشناسی و فلسفه / بپذیریم نقص ها را ...

صلاح میدونه بده ب ننه و خواهرش؟اون پدر فقط بلد بود بریزه توش؟

اره صلاح میدونه اگرم کسی نیاز باشه اعتراض کنه مادرشه نه ایشون.. خودش حتما پیش خودش فکری داره که اینکارو میکنه وگرنه مرض نداره از زندگی زن و بچش بزنه بده بقیه که

خدایا تو برای تمام ناممکن هایم کافی هستی💙غصه نخور روزای تلخ تموم میشه بهت قول میدم🌱برا سلامتی و ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرستیم💗

والا درکت میکنم

خوب گفتی. 

بعضس بابا گاهی فراموش میکنن الویتشون بچه و زنشون باشه

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀https://daigo.ir/secret/31126787061

بیشتر ببینید