2777
2789

جاریم الان چند روزه با شوهرش دعوا کرده شوهرش کتکش زده از خونه بیرونش کرده دخترکوچیکشم ازش گرفته بزور .انداخته بیرون. 

اونم رفته خونه باباش هی آدم میفرسته به شوهرم بگین بزاره بیام خونم بزاره بچمو ببینم .آه.بخاطر چی نمیدونم بردارشوهرم انگار دیونه شده الکی الکی زندگیشو خراب میکنه وگرنه بیچاره جاریم انقد بسازه نگو.

منم به شوهرم گفتم خدارو خوش نمیاد اون بچه رو از مادرش جدا کردن پدر مادرت باید بردارتو نصیحت کنن نا این که بچه اشو رو نگه دارن.و کلی حرف دیگه  آخرش گفتم مگه پدرمادرت دین و ایمان ندارن که عصبی شد دعوامون شد..

که گویا جاریمم یکم تو نضافت خونه  و نهارشام  شوهرش که خسته از کار میاد کوتاهی میکنه واین رکه با مادرشوهرم همسایه هست  و دخترش از صبح تا شب اونجا باشه نمیگه بچهمه برم بیارم غدا بدن بخوابمونم. و اینو به چشم دیدم من

هرکی خواست دورازجون سوارت بشه جوری بزنش زمین که دیگه پانشه چون اگ پاشد دیگه ول کن نیس .🌴🍁تواین دورو زمونه یاباید گرگ باشی بِدَری یا بره باشی و دریده شی�🍂🍂🌷🌾�🐲🐲🐎🐏🍂🍂🌿 🍂🌷🌐�.👊خلاصه کلام من دل خوشی از این جماعت ندارم😠😔😔
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب چرا دعوا کردی به پدر مادرش 

عزیزم تو زندگی کسی دخالت نکن 

شاید یه مسائلی باشه که ندونی

دل ما بود ولی تنگ شما بود چرا 🌺🥺خرداد ماهی متاهل /علاقمند به روانشناسی و فلسفه / بپذیریم نقص ها را ...

خب بعدش

هیکی دیگه همین

هرکی خواست دورازجون سوارت بشه جوری بزنش زمین که دیگه پانشه چون اگ پاشد دیگه ول کن نیس .🌴🍁تواین دورو زمونه یاباید گرگ باشی بِدَری یا بره باشی و دریده شی�🍂🍂🌷🌾�🐲🐲🐎🐏🍂🍂🌿 🍂🌷🌐�.👊خلاصه کلام من دل خوشی از این جماعت ندارم😠😔😔
بیشتر ببینید
چرا اخه دخالت میکنی...دایه ی مهربون تر از مادر نشو براش...وگرنه زندگی خودت میره رو هوا

اخ بچه رو میبینم از مادرش جدا کردن قلبم آتیش ییره

بیشتر ببینید

بنظرم دخالت نکن   ولی ازطرفیم بذاریه ذره جاریتم دست وپاشوجمع کنه بفکرخونه بچش باشه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بیشتر ببینید
خب چرا دعوا کردی به پدر مادرش عزیزم تو زندگی کسی دخالت نکن شاید یه مسائلی باشه که ندونی

بخاطر اون بچه نارحتم

بیشتر ببینید
بنظرم دخالت نکن ولی ازطرفیم بذاریه ذره جاریتم دست وپاشوجمع کنه بفکرخونه بچش باشه

از بهونه میده دست شوهرش اخ بگو زن حسابی به وقتش پاشو خونه رو تمیز کنونهار شام رو آماده کن میبینی شوهرت دنبال بهونس

بیشتر ببینید
اخ بچه رو میبینم از مادرش جدا کردن قلبم آتیش ییره

بزار جدا کنن تا چشمش به حساب بیاد بچه رو همینجوری ول نکنه خونه اینو اون و خونه زندگیشم ول نکنه به حال خودش. 

با شوهرتم بحثت شد همین جاری فردا نمیگه دستت درد نکنه که حامیم شدی ول کن بابا 

بخاطر اون بچه نارحتم

یک مسئله موقت هست شورشنزن 

بعدشم جاریت خودش خانواده داره

دل ما بود ولی تنگ شما بود چرا 🌺🥺خرداد ماهی متاهل /علاقمند به روانشناسی و فلسفه / بپذیریم نقص ها را ...