2777
2789
عنوان

💙🏁راهنمایی کنید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 29 پست
ول کن، دنبالش رو نگیر، خودت رو درگیر این روابط مسخره نکن

کاش میتونستم توی این 3روز که جواب نمیده سین میزنه فقط حال خوش ندارم اشتها ندارم اصلا چیزی بخورم موندم چرا پس بلاک نمیکنه سین میکنه چکم میکنه ولی حرف نمیزنه 😪

کاش میتونستم توی این 3روز که جواب نمیده سین میزنه فقط حال خوش ندارم اشتها ندارم اصلا چیزی بخورم موند ...

شایدددد، نمیدونم فقط حدس میزنم، یکاری کردی، حرفی زدی ناراحت شده، ببین نووجونها تو این سن زیاد ثبات اخلاقی ندارن، خیلی این روابط رو جدی نگیر، خودت رو وابسته نکن، از من میشنوی دیگه به هیچ عنوان پیام نده، ببین سراغت میاد یا نه، اگه نیومد یعنی دیگه مایل به ادامه ی رابطه نیست، زندگی و جوونی خودت رو هدر نده 

بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید.        از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه دختر بودنش دختره نزدیک 2هفته بازی میکردیم آنلاین صحبت میکردیم چند بار عکس خودشو فرستاد با زوایایی ...

بببین یه مورد دیگه عکسها و ویسهاش رو در اولین قدم حذف کن که دیگه ردی ازش تو زندگیت نباشه اینجوری وابستگیت هم از بین میره 

بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید.        از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است
بببین یه مورد دیگه عکسها و ویسهاش رو در اولین قدم حذف کن که دیگه ردی ازش تو زندگیت نباشه اینجوری واب ...

نمیدونم چرا پس بلاکم نمیکنه؟ هرچی بهش میگم اگه خوشت نمیاد بلاک کن فقط هرشب میاد سین میزنه میره خیلی هم باهام رو راست بود مثلا میگفتم بدون من رفتی گیم میگفت با دوستام بعد میرفتم میدیم توی پروفش با دوستاش بازی میکرد الان همون مدتی که پیام نداده توی گیم هم نرفته 

تو زندگیم یه بار دنبال این کارا نرفته بودم الانم که واسه اولین بال عاشق یه نفر شدم اینجوری شده دیشب رفتم سرم زدم انقد توی فکرش بودم که حالم بد شد 

[QUOTE=376253933]بببین یه مورد دیگه عکسها و ویسهاش رو در اولین قدم حذف کن که دیگه ردی ازش تو زندگیت نباشه اینجوری واب ...[/QUOTE 

یا مثلا پریشب 3 بار زنگ زدم جواب نداد سری 4م برداشت ولی هیچی نمیگفت مشخص بود صدامو داره ولی حرف نمیزنه منم قطع کردم رفتم 

نمیدونم چرا پس بلاکم نمیکنه؟ هرچی بهش میگم اگه خوشت نمیاد بلاک کن فقط هرشب میاد سین میزنه میره خیلی ...

ببین اینو گوش بده خواهشا، اصلااااا دیگه بهش هیچ پیامی نده، بذار ببینی هدفش چیه، اگه سراغت نیومد باور کن بیخیالت شده، خودت هم زیاد درگیرش نکن، ادمائی که میخونن و جواب نمیدن اصلا تکلیفشون با خودشون هم معلوم نیست، بذار ببینی هدفش چیه، اینجوری دیگه خیالت راحت میشه که میخواد یا نه، خودت رو هم اذیت نکن

[QUOTE=376253933]بببین یه مورد دیگه عکسها و ویسهاش رو در اولین قدم حذف کن که دیگه ردی ازش تو زندگیت ...

خوب ببین داری خودت رو کوچیک میکنی، اصلا دیگه سراغش نرو صبر کن خودش تصمیم بگیره، چرا فکر و روانت رو داغون میکنی

خوب ببین داری خودت رو کوچیک میکنی، اصلا دیگه سراغش نرو صبر کن خودش تصمیم بگیره، چرا فکر و روانت رو د ...

دقیقا حرفات رو قبول دارم مرسی که جواب میدی 

ولی نمیتونم جلوی خودمو بگیرم که پیام ندم ویس هاشو که گوش میکنم  از خود بی خود میشم 

دقیقا حرفات رو قبول دارم مرسی که جواب میدی ولی نمیتونم جلوی خودمو بگیرم که پیام ندم ویس هاشو که گوش ...

اگه قبول داری چند روز صبور باش، اینقدر خودت رو اذیت نکن بذار تکلیفت مشخص بشه اگه نمیخواد بره بهتره اگه هم بخواد که یه تلاشی میکنه، فقط چند روز هیچ پیامی نده بخدا اتفاقی نمیفته

خوب ببین داری خودت رو کوچیک میکنی، اصلا دیگه سراغش نرو صبر کن خودش تصمیم بگیره، چرا فکر و روانت رو د ...

وقتی زنگش میزنم میگه تماس شما به شماره دیگری انتقال پیدا کرده است

وقتی زنگش میزنم میگه تماس شما به شماره دیگری انتقال پیدا کرده است

ببین این داره اذیت میکنه، عقل سلیم میگه از این جور ادما دوری کن، ببین هنوز خیلی دیر نشده، اگه خودش اومد که هیچ اگه نیومد ولش کن بیشتر بازی نخوری

اگه قبول داری چند روز صبور باش، اینقدر خودت رو اذیت نکن بذار تکلیفت مشخص بشه اگه نمیخواد بره بهتره ا ...

پس من دیگه چند روز نه پیامش میدم نه زنگ میزنم

ببین این داره اذیت میکنه، عقل سلیم میگه از این جور ادما دوری کن، ببین هنوز خیلی دیر نشده، اگه خودش ا ...

فقط یه سوال برام پیش اومده اینکه چون بهش گفتم عاشقتم بعد نرفته که ببینه من تا چه حدی پیگیرشم؟ مثلا جوری که انگار بخام خودمو بهش ثابت کنم یا توی چت هامون اگه یهو آنلاین نمیشد یا کاری می‌کرد بهش میگفتم خوشت میاد انگار اعصاب مارو خط خطی کنی میگفت دخترا از کسایی کع خوششون میاد اینکارو میکنن 

ببین این داره اذیت میکنه، عقل سلیم میگه از این جور ادما دوری کن، ببین هنوز خیلی دیر نشده، اگه خودش ا ...

فرند رو قبول کن که اونجا راحت تر حرف بزنم 

فرند رو قبول کن که اونجا راحت تر حرف بزنم

اخه من یه نظری میدم شایددد درست نباشه، ولی چند روز پیام ندی واقعا تکلیفت مشخص میشه، اینجوری حس سرخوردگی پیدا میکنی، اخه اینقدر که زنگ و پیام دادی هر کی بود جواب میداد، دیگه این مسخره بازیا چیه