2777
2789
عنوان

بلیط اتوبوس گرفتم همه تو اتوبوس آقا هستن فقط من خانمم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 904 بازدید | 48 پست

وا چیکار شما دارن؟منم این طوری اومدم،رو یه صندلی تکی نشستم،نه کسی کاری باهام داشت نه چیزی

در دنیا چیزهای خوبی وجود دارد که می‌توان برایشان جنگید.                                                                                   جی.آر.آر.تالکین 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اراههای از تو سایت بلیط خریدم اونجا مینویسه

عزیزم ، من تجربه ی سفر با اتوبوس زیاد دارم‌

تو این سایتا مردم همیجودی علامت میزنن که آقا هستن ولی وقتی سوارشی میبینی خیلیاشون خانمن 😊 

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...

الکی میزنه تو سایت

اکثروقتا سایت اینجوریع

خانمم هست مطمئن باش

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

بیشتر ببینید

نه همشون آقا نیستن‌. اون صندلی‌های رزرو شده رو که می‌بینی آقا هستن یا یک مرد رزرو انجام داده و ممکنه برای خانوم انجام داده باشه یا خود شرکت اتوبوسرانی رزرو رو انجام داده که می‌زنن مرد.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بیشتر ببینید

منم یبار از شبراز رفتم ایذه همشون بلا استثنا اقا و معتاد 😐 سفرمونم تو شب بود واقعا تا وقتی رسیدیم یه ورم ناقص شد از ترس 

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای یاد خودم افتادم ۱۸ سالم شده بود اولین بارم بود مسافرت خارج از ایران اونم تنهایی رزو کرده بودم ال ...

قربونت عزیزم آره سعی میکنم لذت ببرم و زیاد فکر نکنم به این مسائل