2777
2789
عنوان

بلیط اتوبوس گرفتم همه تو اتوبوس آقا هستن فقط من خانمم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 904 بازدید | 48 پست
یعنی جای نگرانی نداره ؟

هیچی نمیشه اتوبوسه امنه من برام دو سه بار پیش اومد اتوبوس اگه بین راه برای نماز و اینام واستاد پیاده نشی

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه نگرانی قشنگمادمو حرصی میکنین به خداجناییش نکن دیگ...

نه عزیزم من ۲۲ سالمه اولین بار میخوام تنهایی سفر کنم اونم اینجوری دیگه برا کوچیکترین چیزا استرس میگیرم😂

من تحربشو داشتم یکم معذبی سخت ولی بگو راننده بشونت صندلی جلو نزدیک خودش وشاگردش امن چیزی نمبشه

دوسال که همه چی خرابهه :))                                            اگه کسی راهی برای دفع ازار واذیت همزاد بیماری های بی دلیل  بلده وتجربه دارهه لطفا بهم بگهه کسایی هم اعتقاد ندارن میگن خرافات وجود نداره لطفا پیام وریپ نکن حوصله بحث ندارم...
بیشتر ببینید

عزیزم نرو به خودت ارزش قائل شو 

خیلی سخته 

ما تو اتوبوس بودیم ، شاگرد خیلی فاسد بود و اصلا قابل اطمینان نبود جلو اونهمه مسافر زن و مرد و بچه با میافر لاس میزد بااینکه میدونست اقوام جمعن تو ابوبوس

حوصله ندارم زیاد جواب بدم 😴😅

وای یاد خودم افتادم ۱۸ سالم شده بود اولین بارم بود مسافرت خارج از ایران اونم تنهایی رزو کرده بودم البته با داییم رفتم برگشتن تنها بودم توی هواپیما سه تا صندلی بودن چپ و راستم آقا بودن وسطی من بودم هم استرس هواپیما تنهایی داشتم هم با فاصله انقدر نزدیک به دو مرد غریبه تا هواپیما فرود اومد من ایست قلبی میکردم یادش بخیر سخت نگیر خاطره میشه عزیزم از سفرت لذت ببر