2777
2789
عنوان

خیلی این فوم رو دوست دارم

533 بازدید | 67 پست

یک بار زدم خیلی خوشحالم حس میکنم لک صورتم داره میره از طرفی نگرانم فردا بیدار شم پر جوش شه صورتم 

کسی تجربه داره از فوم شست و شو ویتالیر حاوی ویتامین سی استفاده کرده؟ خیلی پوست حساسی دارم با ترس زیاد اینو گرفتم میترسیدم به ویتامین سی واکنش بده 

امروز زدم اولش صورتم شروع کرد به خارش بعدش خوابیدم بیدار شدم خوب شد الان حس میکنم لک کمتره 

فردا هم بزنم؟ درواقع هرچند روز استفاده کنم؟ فعلا فقط همینو دارم با مرطوب کننده درمالیفت هرروز بزنم؟ الانم یکم بخشی از صورتم خارش داره ولی شفاف شده بنظرم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عزیزم با یه بار استفاده که نمیشه لک کمرنگ شه

ببین رفیق میخام برات دعا کنم آخرش باهم بگیم آمین قبوله!؟ « دعا میکنم توی هرلحظه ی سخت زندگیت خدا بغلت کنه»« دعا میکنم همونیکه تو دلت هست که هیچکس ازش خبر نداره همون برات صلاح باشه و بشه»«دعا میکنم یه روزی برسه همه ازت شیرینی بخوان»« دعا میکنم سایه خدا همیشه بالای سرت باشه»«دعا میکنم اون آدم امن زندگیتو پیدا کنی حالا میخاد عشقت باشه  رفیقت باشه یا هرکی....»« امیدوارم حال دلت واقعی خوبه خوووب باشه»« و در آخر یه پایان خوش برات از خدا میخام.....» الهی آمیییین🤲✨💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

بیشتر ببینید
خارش طبیعی نیستابعدش ک میشوری صورتتو و خشک میکنی احساس کشیدگی داری؟

کشیدگی چی هست؟ 

خارش زیاد نیست مثلا ی مقدار کمه بعد حس میکنم پوستم همیشه کثیفه دستم هم همش میزنم به پوستم 

حس سبکی داد بهم چون صورتمو هیچی نمیزدم فقط آب میزدم خیلی حس بدی داشتم با این شستم احساس کردم سبک شدم ولی ی مقدار گاهی وقتا دچار خارش میشه

استفاده نکردم کسی فوم پوست مستعد آکنه ژنو استفاده نکرده؟

من فوم شستشو ژنو مخصوص پوست چرب استفاده میکنم. به نظرم عالیه.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

بیشتر ببینید

محصولات ویتالیر همشون عالین معمپلای متخصص های پوست این برندو معرفی میکنن 

ضدافتاب و تونرشو دارم 

ولی بهترین شوینده ای ک استفادع کردم تا به حال ژل شست و شوی بردون ، مدل تیوپی صورتی بوده

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه. 

دارم. فوم خالی که تاثیری رو پوست نمیذاره

باید همراه آب رسان و اکتیو و چیزای دیگه با‌‌شه

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." 

بیشتر ببینید
کشیدگی چی هست؟ خارش زیاد نیست مثلا ی مقدار کمه بعد حس میکنم پوستم همیشه کثیفه دستم هم همش میزنم به پ ...

ببین گلم وقتی صورتتو میشوری

حس میکنی انگار یکی اروم داره پوستتو میکشه یا پوستت کش میاد؟؟؟