2777
2789

اصلا محبت و توجه بهم نداره خیلی خشک و بی روحه بیشتر وقتا من زنگ و پیام میدم اونم جواب میده مدام یا سرکاره یا خستس دیونم کرده حس میکنم بیشتر خانوادشو میخواد تا من...مدام وارای اونارو انجام میده مادرش مریض بشه اقا میبره دکتر ماشین داداشش خراب شه این تعمیرکارش میشه درستش میکنه میخوان برن مهمونی اقا می برتشون منم این وسط چغندرم 😢😢

این قبل ازدواجه خدا بخیر کنه بعدشو

شوهر خواهر منم همین بود انقدر خواهرم دعوا درست کرد حالا یواشکی میره و نواهرمو میپیچونه

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

قطعاااا باید بهت توجه کنه قطعا باید زنگ بزنه ولی چرا شماها تا میخواید ازدواج کنید یا تو رابطه برید انتظار دارید خانواده رو ببوسن بزارن کنار تو مادرت مریض باشه نمیبریش دکتر یا داشت مشکلی داشته باشه تو بتونی حل کنی انجام نمیدی ای خدا شکرت

همه چیز درست میشه

کات کن 

رابطه ای که برات لذت بخش نیست سمیه

باید تمومش کنی

با کسی باشید که بعدش یه چیزی بهتون اضافه کنه 

مثلا آرامش به زندگیتون اضافه شه

طراوات شادابی امید انگیزه

نه اینکه بدتر یه چیز رو ازتون بگیر و اون الان اعصاب روانه

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...
این قبل ازدواجه خدا بخیر کنه بعدشوشوهر خواهر منم همین بود انقدر خواهرم دعوا درست کرد حالا یواشکی میر ...

ببین بهش زنگ بزنم چند ساعتم مکالمه داریم اما مشکل اینه چرا من بیشتر وقتا باید زنگ بزنم مدام من پی گیرم

قطعاااا باید بهت توجه کنه قطعا باید زنگ بزنه ولی چرا شماها تا میخواید ازدواج کنید یا تو رابطه برید ا ...

نمیگم خانوادشو کنار بزاره ولی اون قدری که اونارو میخواد فکر منم باشه 

نمیگم خانوادشو کنار بزاره ولی اون قدری که اونارو میخواد فکر منم باشه

بشین باهاش حرف بزن مشکلاتی که باهاش داری رو بگو اگه درست شد که چه بهتر اگه نه پس خیلی واسش مهم نیستی بعد کات کن

همه چیز درست میشه

بنظرت دوسم نداره

ممکنه دوست داشته باشه ولی خب ن اندازه خانوادش اونارو تو اولویت قرار داده 

شوهر منم نمیگم دوسم نداره خیلی دوسم داره منتها رفیقاشو از من بیشتر اونارو اولویت قرار میده🤦🏻 قبل ازدواج گفتم درس میشه درس نشد ک هیچ بدترم شد

کات کن رابطه ای که برات لذت بخش نیست سمیهباید تمومش کنیبا کسی باشید که بعدش یه چیزی بهتون اضافه کنه ...

وقتی بهش زنگ میزنم اروم میشم حتی دو سه ساعتم مکالمه داریم و کلی حرف میزنیم اما مدام مشغوله یا سرکاره یا خوابه یا خانوادش مشکلی دارن این حلش میکنه 

ممکنه دوست داشته باشه ولی خب ن اندازه خانوادش اونارو تو اولویت قرار داده شوهر منم نمیگم دوسم نداره خ ...

خیلی واسه خانوادش دلسوزی میکنه ای کاش یه کم فکر من بود اما از دست مردا😢