2777
2789
عنوان

واسه عکاسی یک و چهارصد دادیم گرون نیست⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 66 پست
همینکارم کردیم

خب مشکل دیگه چی بود😐

هیچوقت بیخیال رویایی که تمام عمر دنبالش بودی نشو ...                                                                                                               لطفا درخواست ندید😑🤌🏻

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

لباس !چند مدل لباس داشتبا اون لباسا ک من انتخاب کردم شبیه رودابه و رستم بودیم

خب چیکار به لباس داریم😐

مشکل دوربینه

هیچوقت بیخیال رویایی که تمام عمر دنبالش بودی نشو ...                                                                                                               لطفا درخواست ندید😑🤌🏻

عکس معمولی چاپی؟بدون فتوشاپ؟ فکر کنم زیاد گرفتن

لباس از کجا کرایه کردین؟

اگر بتوانم دلی را از شکستن بازدارم ‏بیهوده نزیسته‌ام.... ‏اگر بتوانم رنجی را بکاهم ‏یا دردی را مرهمی نهم ‏یا مرغکی رنجور را ‏به آشیانه بازگردانم ‏حاشا حاشا که بیهوده نزیسته‌ام...

خب مهم لباسه یا اون لباسا قشنگهخیلی رویایی ئه

عکاسم با اون لباست دادن؟ یا عکاسو جدا گرفتید

اره بدون فتو شاپ و چاپ فقط شاتمال خودشون بود انتخاب میکردیم

اهان با لباس اگه اونقدر شده خوبه

اگر بتوانم دلی را از شکستن بازدارم ‏بیهوده نزیسته‌ام.... ‏اگر بتوانم رنجی را بکاهم ‏یا دردی را مرهمی نهم ‏یا مرغکی رنجور را ‏به آشیانه بازگردانم ‏حاشا حاشا که بیهوده نزیسته‌ام...