2777
2789
عنوان

واسه عکاسی یک و چهارصد دادیم گرون نیست⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 66 پست
پنجاه میلیون 🤣🤣

عکاسا ایرانی بودنا. قشنگ میخواستن بچاپن ملتو. انقدم اصرار و التماس که عکسا رو ببرین. گفتم ما چندماه پیش تو تاج محل هند که جز عجایب هفتگانه دنیاست پنجاه تا عکس گرفتیم پونصد هزار تومن! تازه دوتا هم چاپ کردن اشانتیون. چقدرم عکاس هندی حرفه ای بود و چه عکسایی گرفت.

گفتن نه نرخ ما طبق اتحادیه هست فلان! 

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وا خیلی خوبه ما ۸ تا دونه عکس رو برای نی نی مون ۴ تومن دادیم تازه رو شاسیم نزدیم تو سایز ۲۱ـ۱۶ چاپ کرد 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

عکاسا ایرانی بودنا. قشنگ میخواستن بچاپن ملتو. انقدم اصرار و التماس که عکسا رو ببرین. گفتم ما چندماه ...

افرین  نگرفتید من جای شما بودم احتمالا تو رودربایستی پول میدادم بعدش خودمو فحش میدادم

خدا بیامرزه مادربزرگ مو ⚘
وا خیلی خوبه ما ۸ تا دونه عکس رو برای نی نی مون ۴ تومن دادیم تازه رو شاسیم نزدیم تو سایز ۲۱ـ۱۶ چاپ ک ...

اونم خیلی گرون گرفته

ما کلا چاپ نداشتیم فقط یه دونه شاسی

ولی خب با لباس بود و مقبره فردوسی 

ارزشش داشت 

خدا بیامرزه مادربزرگ مو ⚘
افرین نگرفتید من جای شما بودم احتمالا تو رودربایستی پول میدادم بعدش خودمو فحش میدادم

هزار دلار بود به پول الان صد میلیون! هیچکس نگرفت عکساشو. من کلا همراه خودم صد دلار برده بودم بیرون هتل. اون وقت اینا هزار دلار میخواستن

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید