2777
2789
عنوان

یه سوال دارم مربوط به احساسات

191 بازدید | 24 پست

این که آذم خب یه نفری اصلا تایپش نباشه و ازش خوشش نیاد نه ظاهری نه اخلاقی نه هیچی

ولی در عین حال یه کرمی تو وجودش باشه که مدام اون طرف بیاد تو ذهنش و بخواد توجه اون پسره رو جلب کنه و حتی علاقمندش کنه به خودش

به خاطر چیه؟

من واقعا از این دوگانگی دارم اذیت میشم اصلا حس خوبی نیست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

این یه هوس زودگذره.

سعی کن جدی نگیری میگذره.

عشق با تجربه و سال ها آشنایی به دست میاد نه با کرم و اینا

تو این روزای سخت بیاین هوای همدیگه رو داشته باشیم🙏🏻🙏🏻🍃با احترام درخواست دوستی نمی پذیرم 🍃 حتی شما دوست گرامی 🍃🤗

عزیزم یهو میبینی از یکی خوشت اومده که هیچ جوره تایپت نیست طبیعیه😂

من خب ازش خوشمم نمیاد به خدا

ولی انگار اصلا فقط با واژه" کرم داشتن" می تونم توصیفش کنم

انگار یه کرمی بهم میگه تو باید یه کاری کنی که توجهشش بهت جلب شه

بعد وقتی میرم نزدیکش قلبم شروع می کنه تند تند زدن دست و پامو گم می کنم 

مدام انگار یه دل مشغولیه گوشه ای از ذهنمه

اینارپ همه رو کی تجربه می کنه؟

من آفاتاب و مهتاب ندیده که اصن تو این فازا نیستم و بدمم میومده

خیلی خیلیییی حس بدی دارم بعضی وقتا می خوام مغزمو از جاش در بیارم به این خاطر

باید با مشاور حرف بزنید این دوگانگی ها رو خیلی ها دارند

من خیلییی انسان محافظه کار و حجالتی هستم در این مورد تا الانم اصلااا به روی خودم نیوردم همچین چیزی رو جلوی کسی

کمبود توجه؟یا شاید کیس های دیگه تو زندگیت نداری و نداشتی. نمیدونم والا گاهی مغز خول میشه دیگه

کیس های دیگه ای که نداشتم

نمیدونم شایدم از کمبود توجهه 

فقط می دونم که داره تبدیل مسشه به یه نوع وسواس فکری و باید هرچه زودتر ازش خلاص شم