2777
2789

من ۱۵ سالمه خانواده ی بشدت سختگیری دارم که حتا اجازه ی ارایش کردنم ندارم نمیزارن با رفیقام برم بیرون ولی ادعای خوب بودنشون میشه چیکار کنم سر این سختگیری هاشون بهترین ادانای زندگیمو از دست دادم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر من الان ۲۳ سالشه و میگه ممنونم که برام یه وقتایی سخت گرفتی چون باعث شدی که تو سنی که ناپخته و جوگیر بودم خیلی از خط قرمزا رو رد نکنم

الانم به شما میگم هیچکس مثل پدر و مادر خوبی بچه رو نمیخواد

بهترین آدمای زندگیت پدر مادرتن عزیزم نه اون رفیقات که در نهایت ولت میکنن میرن

میدونم هیچکس پدر و مادر ادم نمیشن ولی مامانم شب تولدم داد زد گفت ارزوی مرگتو میکنم 

دختر من الان ۲۳ سالشه و میگه ممنونم که برام یه وقتایی سخت گرفتی چون باعث شدی که تو سنی که ناپخته و ج ...

ب نظرم برا منم سختگیری نمیکردن یه سه چهار تا اقلا رل میزدم و اسیب میدیدم 

اخه ۱۵ سال صوزتش خراب میشه مگه برا تولد عروسی ارایش کنه 

از ۱۵ شروع کنی ارایش دگ پدر صورت در میاد 

دختر من الان ۲۳ سالشه و میگه ممنونم که برام یه وقتایی سخت گرفتی چون باعث شدی که تو سنی که ناپخته و ج ...

همین پدر و مادری شما میگید باعث شدن افسردگی بگیرم که مشاور مدرسم گفت من باید حتما با مادرت صحبت کنم 

۱۵ سال واسه یسری چیزا زوده 

از الان آرایش نکن پوستت خراب میشه 

بقیه چیزارم باید قدم به قدم حل کرد 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

بیشتر ببینید

اصلا دوستات واست مهم نباشه پدرم زمانی که هم سن تو بودم یه حرف خوبی بهم زد میگفت دوست تا دم در مدرسه اون موقع درک نکردم حرفشو الان که چند سال میگذره عمق حرفشو متوجه میشم کلی دوست داشتم زمان مدرسه که الان اثری از هیچ کدومشون نیست واسه ازادی بیشترم با خانوادت منطقی صحبت کن یا یکی دو جلسه برین مشاوره