2777
2789

با نامزدم رفته بودیم ارامگاه فردوسی 

لباس آریایی پوشیدم اونم لباس مبارز شبیه رستم 

چندتا عکس انداختیم شات دادن و یکیش روخته شاسی

همه اش حدود ۲۰ تا عکس شد۱۴۰۰

من ک میگم خیلی گرون بود

کاش فقط لباس اجاره میکردیم خودمون عکس میگرفتیم

گفتن دونه ای ۳۰۰

واسه دونفرمیشد ۶۰۰ اونم فقط ۲۰ دقیقه اونم

ولی کسی نبود ازمون عکس بگیره 

چون دونفر بودیم

از رفتار عکاساشم خوشم میومد

خیلی پر رو بودن

کاشکی نمیگرفتیم

خدا بیامرزه مادربزرگ مو ⚘

والا خوبه

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
بیشتر ببینید

😐حرفی ندارم

هیچوقت بیخیال رویایی که تمام عمر دنبالش بودی نشو ...                                                                                                               لطفا درخواست ندید😑🤌🏻

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خیلی خوبه. ما پارسال استانبول رفتیم عکاس چندتا عکس انداخت گفت ۱۰۰۰ دلار😂 دلار فک کنم ۵۰ تومن بود. ما هم نگرفتیم. دوربین گوشیم بهتر بود از عکسای اونا.

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
با چاپ عکس این قیمت شد ؟

ن چاپ نکردن

شات یکیش رو شاسی چاپ کردن ۴۵۰ حساب کردن

گفتم شاسی نمیخوایم گفتن اگ شاسی نداشته باشید 

شاتی ۲۵۰ حساب میکنن

خدا بیامرزه مادربزرگ مو ⚘
چرا؟

خواهرم کردن تو پاچت😐

یه دوربین می‌گرفتی دستت از خودتون عکس می‌گرفتین دیگه😐😐😐😐

هیچوقت بیخیال رویایی که تمام عمر دنبالش بودی نشو ...                                                                                                               لطفا درخواست ندید😑🤌🏻

عزیزم این خوبه ما کیش رفتیم هر دونه عکس کوچیک ک رو چوب هم نمیزد همینطوری چاپ میکرد دونه پونصد میگفت اگه هم میخواس فقط فایلشو بریزی داخل گوشی سیصد تومن بدون لباس و هیچی همین از خودت عکس بندازه

https://daigo.ir/secret/41044516864  خلاصه پونزدهمین کاربری رو هم زدم همه رو هم سر دعوا به چوخ دادم دیوونم کله خرررررم گفتم در جریان باشین نگین نگفتم .....