2777
2789
عنوان

ناخن کارام رفتن کیش و دبی😔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3794 بازدید | 174 پست
اگه معروف و کاربلد باشی بشدت خوبهمن خودم هرماه ۵۰۰ یا ۶۰۰ میدم ناخن تازه بزووور از ۱هفته قبل نوبت فی ...

پیشه کی مدرک گرفته؟

منم دلم میخواد یه روز برم تو سالنای بزرگ کار کنم اما خب سخته یکم اونجا میز اجاره کردنو اینا

صاحب این کاربری عوض شده است.🚶‍♀️
مگه بالاتری همش ب درآمده تحصیلات شعور و شخصیتشون چی؟ قطعا هیچوقت ی ناخن کار با ی دکتر و پرستار برابر ...

دقیقا منم تعلیق بودم وگرنه خیلی دوست داشتم تو جواب اون خانم بگم تو جیبت پر پوله ولی تو بخش خالی مغزت میشه جام جهانی فوتبال برگزار کرد بیشعور بی ادب آخه چرتو پرتاشو میدیدی😒

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه بازحمت وتلاش وپیگیریهای خودشون میدونی کارهای زیبایی چقد زحمت دارن وروی سلامتیشون تاثیر دارن

درسته

خدا همه هموطنامون و حفظ کنه❤️

در قبرم هستم ،،، خوابیده به پهلوی راست ،،، گوش چسبانده ام به خاک منتظر شنیدن گامهایت فاتحه بهانه است ،، من هنوز بعد از مرگم هم دوستت دارم      "مرا دخمه در خاک‌ایران کنید"

پیشه کی مدرک گرفته؟منم دلم میخواد یه روز برم تو سالنای بزرگ کار کنم اما خب سخته یکم اونجا میز اجاره ...

نمیدونم اما دوره های خارج از کشور زیاد رفته 

در قبرم هستم ،،، خوابیده به پهلوی راست ،،، گوش چسبانده ام به خاک منتظر شنیدن گامهایت فاتحه بهانه است ،، من هنوز بعد از مرگم هم دوستت دارم      "مرا دخمه در خاک‌ایران کنید"

ای بابا ایشالله قسمت من بشه مهاجرت 🫠😂ایشالله توام یه ناخون کار خوب دیگه پیدا کنی

ایشالاااا😂

از اینی که برای عید رفتم پیشش اصلا خوشم نیومد😕😂

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بیشتر ببینید
دقیقا منم تعلیق بودم وگرنه خیلی دوست داشتم تو جواب اون خانم بگم تو جیبت پر پوله ولی تو بخش خالی مغزت ...

همش از حسادت بود😄😂ی ناخنکار اگر روزی ۶ تا کار ۵۰۰ تومنی انجام بده میشه ماهی ۹۰ میلیون 

ولی ی پزشک یا دندون پزشک حقوق ۶ ساعت کار کردنش تو کیلینک متوسط همینقدر هست تازه تو مقطع عمومی 

تخصص خیلی بیشتر از این حرفاست

ما پادشاه را کشتیم ، سعی کردیم دنیا را تغییر دهیم . حالا تنها چیزی ک گیرمان آمده یک پادشاه جدید است ک از قبلی بهتر نیست ! اینجا سرزمینی است ک برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان میجنگیم . 〔ویکتور هوگو〕

بیشتر ببینید
هیچکس تو دنیا عین این آرایشگرا پول راحت نمیزنن به جیب و کیف نمیکنن جالبه چند روز پیشم یکیشون تو همین ...

راس میگن😑یبار من با یکی هم صحبت شدم گفت واقعا 20تومنه حقوقتون؟من حداقل روزی ۲تارنگ دارم مث شامپو بمالم سرشون نفری یک تومن میگیرم یعنی ۶۰تومن 😎🥲😭

کاربری دست دونفره....🌹دوتا خانـــووووم😌یکی مشغول خونه داری وبزرگ کردن دخترقشنگش ماه🌙لین ؛اون یکی مجرد وسرگرم دخترونگیاش🍁

چون جامعه ما به زیبایشون بیشتراز عقل و سلامتیشون اهمیت میده دیگه ایناهم پول پارو میکنن و باعث شدهددرامدشون از دکتر و معلم بیشتربشه

وچه‌شوق‌هایی‌که‌درمن‌خاموش‌شد🖤🕊️

درستهخدا همه هموطنامون و حفظ کنه❤️

والاتواین اوضاع واحوال کسی که بتونه یه حرفه رو بااین هزینه ها یادبگیره ودرش استاد بشه وبه درآمدزایی برسونه حق بهترین زندگی رو داره ناگفته نماند خودم معلمم ولی گاهی راجع به مقایسه ی درآمد کارمند و آرایشگر میشنوم میگم حقشونه کارشون سخته و پرریسک 

الهی که هرکسی درهرجایگاهی هست به اندازه ی تلاشش داشته باشه وهمه دررفاه باشن ❤️🌹

چون جامعه ما به زیبایشون بیشتراز عقل و سلامتیشون اهمیت میده دیگه ایناهم پول پارو میکنن و باعث شدهددر ...

از جامعه ای که فروش دستمال بیشتره تا کتاب ، چه توقعی داریم؟

همش از حسادت بود😄😂ی ناخنکار اگر روزی ۶ تا کار ۵۰۰ تومنی انجام بده میشه ماهی ۹۰ میلیون ولی ی پزشک ی ...

خیلی از پزشکان و پرستارا با علم به اینکه درآمد آنچنانی نخواهند داشت یا به خاطر بخشنده بودن خودشون هستش که درآمد زیادی ندارن ولی با عشق و علاقه و فی سبیل الله دارن کار میکنن و این خدمت به خلق خدا براشون همه چیزه که قابل قیاس با کار ناخن کار و رنگ کار نیست ولی کو شعور؟

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر ببینید
والاتواین اوضاع واحوال کسی که بتونه یه حرفه رو بااین هزینه ها یادبگیره ودرش استاد بشه وبه درآمدزایی ...

الهی آمین

مگه بالاتری همش ب درآمده تحصیلات شعور و شخصیتشون چی؟ قطعا هیچوقت ی ناخن کار با ی دکتر و پرستار برابر ...

من کادردرمانم عزیزم واقعا مردم اونارو میپرستن اشتباه میکنی صدتو هم براشون بزاری باز اونا میشن فلانی جون 

ما الهی خیرنبینیم احمقای حروم خور🫤🙃

کاربری دست دونفره....🌹دوتا خانـــووووم😌یکی مشغول خونه داری وبزرگ کردن دخترقشنگش ماه🌙لین ؛اون یکی مجرد وسرگرم دخترونگیاش🍁