2777
2789
عنوان

ناخن کارام رفتن کیش و دبی😔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3910 بازدید | 174 پست
نه بازحمت وتلاش وپیگیریهای خودشون میدونی کارهای زیبایی چقد زحمت دارن وروی سلامتیشون تاثیر دارن

کثیف‌ترین لقمه رو اونا میخورن

نه حالی واسه موندن.   نه پایی واسه رفتن.                           مگه میشه بخندی وقتی که دنیای دردی.  🌻هر بلایی بود خدا سرم آورد. این جوون تو اوج جوونی مرد.🏵️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راس میگن😑یبار من با یکی هم صحبت شدم گفت واقعا 20تومنه حقوقتون؟من حداقل روزی ۲تارنگ دارم مث شامپو بم ...

خب مگه همه چیز به پوله؟

ادب مرد به ز دولت اوست اون خانم خودش تاپیک زد که من سالن دارم خداتونن درآمدمه چیزی که پزشک و داروساز ارزوشونه نمی‌دونم شماها فلانین همه دنبال مان و ای این چرت و پرتا و واقعا به معنای واقعی فهمیدم که پول همه جاها عیب و ایرادهای رفتاری مارو نمیتونه  بپوشونه و شخصیت مارو تشکیل نمی‌ده  برخلاف. شعور و ادب که خیلی جاها باعث بزرگی ما میشه 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر ببینید
من کادردرمانم عزیزم واقعا مردم اونارو میپرستن اشتباه میکنی صدتو هم براشون بزاری باز اونا میشن فلانی ...

عزیزم تو محیط کار شما معمولا مردم ماتم زده و بیمار هستن طبیعی هست رفتارشون خیلی خوب نباشه

ما پادشاه را کشتیم ، سعی کردیم دنیا را تغییر دهیم . حالا تنها چیزی ک گیرمان آمده یک پادشاه جدید است ک از قبلی بهتر نیست ! اینجا سرزمینی است ک برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان میجنگیم . 〔ویکتور هوگو〕

بیشتر ببینید

بابا این ناخن کارا چجوری وضعشون خوب میشه؟ مژه کارا که کاسبیشون هر روز داره کساد تر میشه😐

بعدی منم، بعدی تویی و هیچکس براش اهمیت نخواهد داشت🤫🙂.     درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"مرده دیگه" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "زرنگه" ولیاگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              
بیشتر ببینید
بشینه تا از پزشک و پرستار بالاتر باشه،سگ کی باشه آخه

🤦💔

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر ببینید
مگه بالاتری همش ب درآمده تحصیلات شعور و شخصیتشون چی؟ قطعا هیچوقت ی ناخن کار با ی دکتر و پرستار برابر ...

من نه ناخنکارم نه پزشک ولی واقعا این مقایسه عجیبه شعل آدم چه ربطی به شخصیتش داره هز کی برای دراوردن پول زحمت میکشه من هم دکتر بی شخصیت دیدم هم ناخن کار با شخصیت یعنی چی دکتر شخصیتش در حد ناخن کار نمیبینه همون دکتر خودش میره پیش ناخن کار میشینه تو صف برای ترمیم ناخنش

هیچکس تو دنیا عین این آرایشگرا پول راحت نمیزنن به جیب و کیف نمیکنن جالبه چند روز پیشم یکیشون تو همین ...

املاکی ها هم وضعشون خوبه😂

بعدی منم، بعدی تویی و هیچکس براش اهمیت نخواهد داشت🤫🙂.     درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"مرده دیگه" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "زرنگه" ولیاگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              
بیشتر ببینید
املاکی ها هم وضعشون خوبه😂

بحث ما آرایشگرا بود چون املاکی ها یادم نمیاد خودشونو بالاتر  از پرستار و پزشکی که اگه نباشن فاجعه به بار میاد بدونن 

برخلاف آرایشگرا که اگه نباشن خیلی از زندگیا عالی میشه و خیلی از اعتماد به نفسا و عزت نفسا به وجودا برمیگرده 

بیشتر ببینید
هیچکس تو دنیا عین این آرایشگرا پول راحت نمیزنن به جیب و کیف نمیکنن جالبه چند روز پیشم یکیشون تو همین ...

شغل پرستاری و دکتری هیچ موقع ازبین نمیره اما کارای ناخن ممکن ازبین بره فقط کافیه کاشت ناخن دمده بشه...

من نه ناخنکارم نه پزشک ولی واقعا این مقایسه عجیبه شعل آدم چه ربطی به شخصیتش داره هز کی برای دراوردن ...

هیچوقت یه پزشک و ناخن کار تو یه رده قرار نمیگیرن پزشکی حرفه هستش جامعه بهش نیاز داره برخلاف آرایشگری که یه شغله و اگه نباشه بازم میگم خیلیا اعتماد به نفسشون به وحودشون برمیگرده خیلیا خودشونو مقایسه نمیکنن با بقیه و ....

بیشتر ببینید
بحث ما آرایشگرا بود چون املاکی ها یادم نمیاد خودشونو بالاتر از پرستار و پزشکی که اگه نباشن فاجعه به ...

شا گفتید هیچکس تو دنیا راحت تر از آرایشگرا پول در نمیاره، منم مخالفم،خیلی از کسایی که شغل آزاد دارن راحت پول درمیارن. حالا اینو نگفتم که مردم بهشون برنخوره.

کاری به این ندارم کی چی میگه، حرف مفت همه جا هست

بیشتر ببینید