2777
2789
عنوان

سریالای ترکی بع نظر من خیلی عجیب میاد ترکیه بی در و پیکره

| مشاهده متن کامل بحث + 2116 بازدید | 126 پست
قشنگ دست و بالت پره ها 😅👌 شنیذم فضیلت خانم قشنکع ولی ندیدم

ارهه خیلی قشنگه تونستی ببینش

به جای کوچیک کردن دیگران ، خودت بزرگ شو ، به جای نشستن و حسرت خوردن ، بلند شو و برای آرزوهات بجنگ...🤍✨️آقایون ریپلای نکنید لطفا.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یا مثلاً سریال سیب ممنوعه رو ببینید شخصیت کارکترها جوریه که انگار دکترای روانشناسی رو داره. یعنی قبل از اینکه طرف مقابلش حرفی بزنه یا حرکتی کنه یارو از تو نی نی چشاش میخونه و پیش بینی می‌کنه. کلا میخان بگن ما خوشگلیم ما باهوشیم ما ثرتمندیم و کلا همه چی تمامیم و هیشکی به پای ما نمی رسه

با همه در صلح هستم مگر اینکه محترمانه برخورد نکنی.😊👊

عجیب نیست . همه اینها رو با هدف دارن میسازن . به نظرتون چرا جامعه‌مونم داره اینجوری میشه ؟ سالهای قبل که این شبکه ها نبودن خیلی بهتر بود . حتی فیلم های ترسناکشون مثل سجین هم کلی کد داره که روی ذهن اثر میذاره

من رو ابراهبم چیلیکول کراش بودم فیلماشو شخم زذه بودم 😂

وای ارههه جذابه

به جای کوچیک کردن دیگران ، خودت بزرگ شو ، به جای نشستن و حسرت خوردن ، بلند شو و برای آرزوهات بجنگ...🤍✨️آقایون ریپلای نکنید لطفا.

عجیب نیست . همه اینها رو با هدف دارن میسازن . به نظرتون چرا جامعه‌مونم داره اینجوری میشه ؟ سالهای قب ...

دقیقا 👌 خیلی از سریالاشون اصلا تو کشور خودشون مجوز پخش نداره فقط میخوان بی بندوبار بودن و خیانت رو ترویج بدن 

❌ درخواست دوستی آقایون ممنوع ❌                    ❤️ متاهل و متعهد ❤️

و منی که معتاد سریالای ترکیم..واقعا نمیتونم دست بکشم ازشونبا اینکه میدونم بی محتوان ولی بازم نگاه می ...

هزار و یک شب رو دیدی؟

اوایلش موضوع چی یود

چرا سه ماهه ازدواج کردن 

اون دختره قبلی رو چرا نگرفت 

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
بیشتر ببینید
هزار و یک شب رو دیدی؟اوایلش موضوع چی یودچرا سه ماهه ازدواج کردن اون دختره قبلی رو چرا نگرفت

ندیدمش گلم

اون دست سریالا تو کشور های خودشون هم ممنوعه عزیزم البته بعضی فیلم هاشون 

اونا که ممنوعه رو هم برای شستشو و عادی انگاری یه سری افکار پوچ و غلط نشون مردم میدن 

بیچاره اون کشوری که این سریال ها براشون عادی بشه و از روی اونا الگو برداری کنن و سبک زندگیشون بشه

اون کشور نابوده

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
بیشتر ببینید