2777
2789
عنوان

اگه به عقب برمیگشتم هیچوقت بچه دار نمی‌شدم منو ببینید عبرت بگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 2861 بازدید | 109 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم شوهرم وقتی بهم خیانت کرد دخترم هنوز یکسالش نشده بود.به خاطرش طلاق نگرفتم چون مادر شوهرم زن کثیف و بد ذاتی بود و با شوهر دومش زندگی می کرد و دخترم میفتاد زیر دست ناپدری شوهرم و پسراش موندم و با خیانتای شوهرم و منشیش ساختم.الان دخترم شونزده سالشه بی چشم و رو و وقیح.می گه حتما تقصیر توه که بابام اینجوریه.بر می گرده بهم پرخاش می کنه و...منم انگار خدمتکارم.البته همسرم خرج می کنه لباسام همیشه شیکه اما با دو تا مدرک فوق لیسانس گوشه خونه نشستم به اشپزی واسه دخترم.تمام طلاهامو که خودم خریدم به بهونه اقامت فروختم و دیگه به جاش نخرید

عزیزم تو منی؟ یا من تو؟از دیروز برای بار هزارم جیگرم و خون کردن و من برای بار صد هزارم با خودم میگم ...

بخدا دیگه خسته شدم 😔 تحملم تموم شده 

دلم میخواد برم یه جایی که هیچکس نباشه تک و تنها زندگی کنم دلم هیچکدومو نمیخواد ازشون بدم میاد 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

واقعا هوش از مادر به ارث میبرن؟ یعنی من اینقدر .....پسرم پیرم کرد هیچی یاد نمیگیره کلاس سومه خیلی هم ...

منظور جهش ژنتیک سمت مادری و پدری هست نه صرفا خود مادر یا پدر ، مثلاً بچه‌ها بیشتر تحت تاثیر  رفتار پدر و خانواده پدری هستند ولی ممکن بین چند تا بچه یکی دو تا مخصوصا اولی کاملا شبیه باشه

که البته همون هم شانسی و ممکنه دقیق نباشه 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

آخ این ک تو میگیو به چشم دیدم 

دیدم وقتی بچه اخلاق پدرو میگیره چقدر تلخه

تموم وجودت میسوزه 

مام داریم این داستانو 

شوهر بددل و عوضی

حالا پسرش کپی شوهرش شده

دنیا شده جهنم واسش طفلک🥺

وقتی داری اینقدر عذاب میکشی هیج امیدی تو زندگی نداری چرا جدا نمیشی

پشتوانه ندارم وگرنه یه لحظه هم نمیموندم 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

بچه دومت برعکس این میشه به خودت میره

بعد ذاتش یک طرف،این باباش و دیده ازش یاد گرفته

درخواست حذف تایپیک بنا برقول سال گذشته ،لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،
من همیشه میگم بچه مخصوصا دختر خیلی نگاه به پدر میکنه و کپی برداری میکنهپس باهات موافقم اخلاق رفتارو ...

همسایه ما پدرش شیشه ای معتاد بیکار کثیف 

اما پسرش باخدا تمیز سالم کاری معدب