اگه ذره ای حس میکنید از رفتار های شوهرتون خوشتون نمیاد یا مثلاً خصلت هایی داره که شمارو آزار میده یا دهنش چفت و بست نداره و بهتون بی احترامی میکنه التماستون میکنم بچه دار نشید ، به والله قسم چرت و پرت میگن که همه چی بستگی به تربیت داره ، همش مزخرفه ، همه چی ذاتیه ، من تمام خودمو برای تربیت دخترم گذاشتم ، حتی ذره ای به من نرفته یا ذره ای از چیزایی که بهش یاد دادم رو عملی نمیکنه ، انگار اصلأ بالاسرش نبودم ، کپی برابر اصل پدرشه ، فضول ، دروغگو ، سخن چین ، گربه صفت ، بی چشم و رو ، جوگیر ، کثیف و شلخته ، قبل از اینکه دنیا بیاد فقط کارای شوهرمو تحمل میکردم الان دارم جفتشونو تحمل میکنم دیگه خسته شدم از جنگ و دعوا ، دستمو تا آرنج پر از عسل میکنم میذارم دهن دخترم بازم با وقاحت تمام گاز میگیره ، خدا شاهده همیشه اولویت اون بوده بعد من ، مادر میشناسم همچین به خودش میرسه مژه و ناخن و رنگ و فیلر و لباس های گرون قیمت میپوشه ولی بچش لباس کهنه تنشه ، منم اگه اونجوری بودم الان جایگاهم خوب بود ، هر چی میگم جوابمو میده با زبون خوش درست نشد با زورگویی درست نشد با کتک درست نشد هیچ وقیح تر هم شده ، منم دیگه ولشون کردم انگار تو این خونه یه خدمتکارم ، به خودم قول دادم اگه یه روز جدا شدم میدمش به پدرش ، عمرم حروم این نمک نشناس ها شد ، توروخدا شما اشتباه منو نکنید هیچوقت بچه دار نشید
دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
بخدا دیگه خسته شدم 😔 تحملم تموم شده دلم میخواد برم یه جایی که هیچکس نباشه تک و تنها زندگی کنم دلم ه ...
منم گاهی با پسر بزرگم به این چالشها میخورم البته نه به این شدت ، اگه شرایطشو دارین هنوز که به نوجوانی و دوره بلوغ نرسیده از مشاور کمک بگیرید چون تو اون دوره ممکن شدیدتر و آزار دهنده تر هم بشه
فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦
از شامگاه پنجشنبه و شب جمعه، فرشتگانی با قلمهايي از طلا و لوحهایی از نقره، از آسمان به سوي زمين ميآيند و تا غروبِ روز جمعهِ ثواب هیچ عملی را نمینویسند به جز صلوات بر محمّد و آل محمّد علیهم السلام
اصلا بچه رو نباید تربیت کرد باید تا ۷ سالگی مثل پادشاه باهاش رفتار کنی از ۷سالگی به بعد کم کم یادش بدی اونم با رفتارهای خودت و شوهرت اینجا شوهرت باید باهات هماهنگ میبود.یعنی ۲۰ سالت بود بچه اوردی پس بخاطر همینه چون زود بچه دار شدین.بچه های الان خیلی باهوشند مثل زمان قبل نیستن پدر مادر خیلی باید اگاهی داشته باشن تا از پسش بربیان
بهترین نیستم اما در تلاشم که در حال بهتر از گذشته باشم و گذشته ای خوب برای آینده ام بسازم💪❣....حافظه قلبم از ذهنم بیشتره چون کسایی رو که در خودش جاداد هیچوقت فراموش نکرد
استارتر شوهر کرمکیت باعث شده دخترت اینجوری بشه دارع ی جانشین بعد خودش تربیت میکنه ک دق مرگت بده .سنش الان کمه با محبت بکشش سمت خودت ک البته پدرش مشخصه از الان مغزشو گرفته دستش و علیهه تو کرده دخترتو
بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤