2777
2789
عنوان

اگه به عقب برمیگشتم هیچوقت بچه دار نمی‌شدم منو ببینید عبرت بگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 2867 بازدید | 109 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر گرد کسی بسیار گردی

اگر چه بس عزیزی خوار گردی

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
بخدا دیگه خسته شدم 😔 تحملم تموم شده دلم میخواد برم یه جایی که هیچکس نباشه تک و تنها زندگی کنم دلم ه ...

منم گاهی با پسر بزرگم به این چالش‌ها میخورم البته نه به این شدت ، اگه شرایطشو دارین هنوز که به نوجوانی و دوره بلوغ نرسیده از مشاور کمک بگیرید چون تو اون دوره ممکن شدیدتر و آزار دهنده تر هم بشه

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

عزیزززززم

حق داری اسی

هر چی بگی حق داری

از شامگاه پنجشنبه و شب جمعه، فرشتگانی با قلمهايي از طلا و لوح‌هایی از نقره، از آسمان به سوي زمين مي‌آيند و تا غروبِ روز جمعهِ ثواب هیچ عملی را نمی‌نویسند به جز صلوات بر محمّد و آل محمّد علیهم السلام

بیشتر ببینید
واقعا هوش از مادر به ارث میبرن؟ یعنی من اینقدر .....پسرم پیرم کرد هیچی یاد نمیگیره کلاس سومه خیلی هم ...

دروغ ک بخاطر سنشه

یادگیریش عم احتمالا شیطونه پ بازیگوش و حواسش نیست ب درس

دعا کنین بشه اونی که توی دلمه…🩷

اصلا بچه رو نباید تربیت کرد باید تا ۷ سالگی مثل پادشاه باهاش رفتار کنی از ۷سالگی به بعد کم کم یادش بدی اونم با رفتارهای خودت و شوهرت اینجا شوهرت باید باهات هماهنگ میبود.یعنی ۲۰ سالت بود بچه اوردی پس بخاطر همینه چون زود بچه دار شدین.بچه های الان خیلی باهوشند مثل زمان قبل نیستن پدر مادر خیلی باید اگاهی داشته باشن تا از پسش بربیان

آیا ممکن است که هیچ تفاوتی میان زندگی و مرگ وجود نداشته باشد؟ آیا ممکن است که زندگی ما در واقع یک خیال واهی باشد و تنها با مرگ است که به حقیقت می‌رسیم؟ این سوال‌ها بودند که ذهن نخلودوف را به خود مشغول کرده بودند و او را به سوی جستجوی معنای واقعی زندگی سوق دادند. لئو تولستوی

بیشتر ببینید
بخدا دیگه خسته شدم 😔 تحملم تموم شده دلم میخواد برم یه جایی که هیچکس نباشه تک و تنها زندگی کنم دلم ه ...

من فقط دنبال راه فرار میگردم و امان از اون روز که راه فرار و پیدا کنم

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔

استارتر شوهر کرمکیت باعث شده دخترت اینجوری بشه دارع ی جانشین بعد خودش تربیت می‌کنه ک دق مرگت بده .سنش الان کمه با محبت بکشش سمت خودت ک البته پدرش مشخصه از الان مغزشو گرفته دستش و علیهه تو کرده دخترتو