اگه ذره ای حس میکنید از رفتار های شوهرتون خوشتون نمیاد یا مثلاً خصلت هایی داره که شمارو آزار میده یا دهنش چفت و بست نداره و بهتون بی احترامی میکنه التماستون میکنم بچه دار نشید ، به والله قسم چرت و پرت میگن که همه چی بستگی به تربیت داره ، همش مزخرفه ، همه چی ذاتیه ، من تمام خودمو برای تربیت دخترم گذاشتم ، حتی ذره ای به من نرفته یا ذره ای از چیزایی که بهش یاد دادم رو عملی نمیکنه ، انگار اصلأ بالاسرش نبودم ، کپی برابر اصل پدرشه ، فضول ، دروغگو ، سخن چین ، گربه صفت ، بی چشم و رو ، جوگیر ، کثیف و شلخته ، قبل از اینکه دنیا بیاد فقط کارای شوهرمو تحمل میکردم الان دارم جفتشونو تحمل میکنم دیگه خسته شدم از جنگ و دعوا ، دستمو تا آرنج پر از عسل میکنم میذارم دهن دخترم بازم با وقاحت تمام گاز میگیره ، خدا شاهده همیشه اولویت اون بوده بعد من ، مادر میشناسم همچین به خودش میرسه مژه و ناخن و رنگ و فیلر و لباس های گرون قیمت میپوشه ولی بچش لباس کهنه تنشه ، منم اگه اونجوری بودم الان جایگاهم خوب بود ، هر چی میگم جوابمو میده با زبون خوش درست نشد با زورگویی درست نشد با کتک درست نشد هیچ وقیح تر هم شده ، منم دیگه ولشون کردم انگار تو این خونه یه خدمتکارم ، به خودم قول دادم اگه یه روز جدا شدم میدمش به پدرش ، عمرم حروم این نمک نشناس ها شد ، توروخدا شما اشتباه منو نکنید هیچوقت بچه دار نشید
دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
از دیروز برای بار هزارم جیگرم و خون کردن و من برای بار صد هزارم با خودم میگم ( از این شوهر زبون نفهم چرا بچه دار شدم که الان حرف تو کله بچش هم نمیره) اشتباه کردم شوهرم و تحمل کردم و الان شدن دو تا ،
دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔
به شوهرم گزارش لحظه به لحظه میده که من چیکار کردم چیکار نکردم کجا رفتم کجا نرفتم ، خدا شاهده من تو ب ...
اونجوری توجه و محبت پدرشو جلب میکنه برای همین ادامه میده
❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر" ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️