2777
2789
عنوان

چقد دوست داشتم انقد زببا و به این شکل زببا بودم 🫠 عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2544 بازدید | 126 پست
من حتی این بلاگرم نمیشناسم ک بخوام بسوزمفقط بحثم این شما اگه از نظرت حرفی که زدی توهین نبودنباید نار ...

ناراحت نشدم افسوس خوردم بحالت و ارزو کردم پولدارشی بتونی برای خودت قیافه بخری

چت با دختری که بجای همت برای مفید بودن تاپیک حس ششم و شوهر میخوام میزنه کنسله. زن متاهل که دنبال عشق ممنوعست داخل اصلا ادم حساب نمیکنم.43سالمه هستم  لیسانس هتلداری بعلاوه لیسانس المانی. ارشد المانی و بعلاوه انگلیسی. دکترا مدیریت جهانگردی. سابقه کاری حدودا 15 سال. استعفا دادم. قصد ازدواج هم ندارم و هرگز نداشتم دلیلش براتون خیلی خیلی غیر قابل درکه ولی مینویسم ازدواج امری نیست که به صلاح من باشه ... خلاصه تر میشه اینکه باطن زندگیم خودمو کشته ظاهرش بقیه رو 

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توقعی ندارم بمن چه قابل توجه کساییکه گفتن عمل نداره نچراله عکسو گذاشتم

بازم معذرت میخوام اگه از دستم ناراحت شدی

شماهم بیشک زیبایی

و سلیقتم قابل احترامه

ولی کلا به چهره کسی توهین نکن

چون بارها تو نی نی سایت دیدم

خیلیا بابت این ک چهرشون رو بقیه مسخره کردن افسردگی گرفته بودن یا شدید قلبشون پر غم شده بود

همین الانم یکی از کاربرا از دستت سر قضیه کک ومک ناراحت شد

براهمین اینو گفتم...

بازم ببخشید قلبم🫂💞

ناراحت نشدم افسوس خوردم بحالت و ارزو کردم پولدارشی بتونی برای خودت قیافه بخری

عزیزم من بینیم عملیه 

بوکال فتم انجام دادم پشیمون شدم جاشو پرکردم

لبامم ژله

پول تغییرو تا دلت بخواد دارم

بحثم اینه به کسی توهین نکن🤦🏻‍♀

بیخیال اصلا حق باتوعه

دوست ندارم کسیو ناراحت کنم

عزیزم من بینیم عملیه بوکال فتم انجام دادم پشیمون شدم جاشو پرکردم لبامم ژلهپول تغییرو تا دلت بخواد دا ...

نچرالا از عزت نفس و اعتماد به سلیقه خدا و شعورشون نچرال هستن نه از بی پولی این تویی که توهین کردی از منم معذرت نخواه دیگه چون اصلا حرفت برام مهم نبود 

چت با دختری که بجای همت برای مفید بودن تاپیک حس ششم و شوهر میخوام میزنه کنسله. زن متاهل که دنبال عشق ممنوعست داخل اصلا ادم حساب نمیکنم.43سالمه هستم  لیسانس هتلداری بعلاوه لیسانس المانی. ارشد المانی و بعلاوه انگلیسی. دکترا مدیریت جهانگردی. سابقه کاری حدودا 15 سال. استعفا دادم. قصد ازدواج هم ندارم و هرگز نداشتم دلیلش براتون خیلی خیلی غیر قابل درکه ولی مینویسم ازدواج امری نیست که به صلاح من باشه ... خلاصه تر میشه اینکه باطن زندگیم خودمو کشته ظاهرش بقیه رو 

بیشتر ببینید
نچرالا از عزت نفس و اعتماد به سلیقه خدا و شعورشون نچرال هستن نه از بی پولی این تویی که توهین کردی از ...

عزیزم منم نچرالم و خدارو هم شکر میکنم بابت هرچیزی که در وجود من قرار داده 

نمیخواستم کامنت بذارم اما خیلی سخت بود!

اینکه شما اصلا مودب نیستی و توقع ادب از بقیه داری...

اینکه یجور رفتار میکنی انگار بقیه نچرال بودنو به شما بدهکارن...

اینکه وقتی کامنت منفی زیاد میگیری فکر نمیکنی ممکنه حرف شما اشتباه باشه....

و اینکه اختیار ادما دست خودشونه و تا وقتی به ما اسیب نزنن ما حق نداریم بهشون توهین کنیم....

و بحث شعور خیلی پیچیده تر از نچرال بودنه عزیز جان...

عکس اولش بهتره

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بیشتر ببینید
ایشون زیباترین دختر ایران شدن

ایرانیه؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بیشتر ببینید
ایشون زیباترین دختر ایران شدن

باید دید اون داورا وی چی بودن یه مشت مرد دنبال همخوابه با سلیقه پلنگی

بیشتر ببینید
عزیزم منم نچرالم و خدارو هم شکر میکنم بابت هرچیزی که در وجود من قرار داده نمیخواستم کامنت بذارم اما ...

این همه ادم چند روزه میگن این خانوم زیبا نیست نمیبینی زورت گرفته بیخیال 

بیشتر ببینید