2777
2789
عنوان

چقد دوست داشتم انقد زببا و به این شکل زببا بودم 🫠 عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2552 بازدید | 126 پست
منظورتون همین کک مک های صورت هست؟

نه ی نوع عمله

من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

بیشتر ببینید
2 سال هستژل میزنن صورت رو برجسته میکنن یهویی میری انالیز صورت میگ ک اینارو انجام بدیم میشی صورت مدلی ...

توام تغییر کردی دختر لاغر کردی؟

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

2 سال هستژل میزنن صورت رو برجسته میکنن یهویی میری انالیز صورت میگ ک اینارو انجام بدیم میشی صورت مدلی ...

هزینه ش چقدره 

چهره منو یادته ؟ بنظرت خوب میشه ؟

آینه میگه تو همونی که یه روز می‌خواستی خورشید با دست بگیری ،ولی امروز شهر شب خونت شده ،داری بی صدا تو قلبت میمیری ....

خوشگله خوشم اومد

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
هزینه ش چقدره چهره منو یادته ؟ بنظرت خوب میشه ؟

25 تومن

خیلی تغییر میکنی 

سرچ کنی میفهمی 

عالی میشی

من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

بیشتر ببینید
توام تغییر کردی دختر لاغر کردی؟

بله 

64

شدم

بیشتر ببینید
25 تومنخیلی تغییر میکنی سرچ کنی میفهمی عالی میشی

خوبه 

آره ببینم چطوره 

آینه میگه تو همونی که یه روز می‌خواستی خورشید با دست بگیری ،ولی امروز شهر شب خونت شده ،داری بی صدا تو قلبت میمیری ....

چهره دوزاری ینی چی😂😂حالا من فنش نیستم ولی زشت نیس

هم چهرش‌خثشگله هم شیک اینجا واضح حسودن دوست من همکلاسی کیمیا بود میگفت از اول خوشگل بود

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

چقدر سوختی طفلی

من حتی این بلاگرم نمیشناسم ک بخوام بسوزم

فقط بحثم این 

شما اگه

از نظرت حرفی که زدی توهین نبود

نباید ناراحت میشدی که دقیقا حرف خودت رو بهت برگردوندم

این که شما نچرالی خودتو دوست داری خیلی خوبه

ولی حق اینونداری به کسایی که عمل کردن توهین کنی

اونا پولشو داشتن عمل کردن

دردشو کشیدن تا ب چهره دلخواهشون رسیدن

پس این ک اگه از چهرشون خوشت نمیاد

بجای توهین مودب راجبشون نظر بده

که شخصیت خودتم حفظ شه

واینکه قشنگم بابت حرفم معذرت میخوام 🫂🫠

من قصد توهین روهیچ جوره بهت نداشتم

حتی حرفی که زدم از سر توهین نبود

از سر منطق خودت بود ک همچین حرفی توهین نیست میخواستم واکنشتو بسنجم همین

چهره دوزاری ینی چی😂😂حالا من فنش نیستم ولی زشت نیس

چهره دوزاری یعنی تا پول خرجش کنه اونطوریه ممکنه گاها قشنگ باشه ولی مصنوعیه و شکل بقیه عملیا انگار از رو شابلون کپی کرده باشنشون

باطن زندگیم خودمو کشته ظاهرش بقیه رو