2777
2789
عنوان

چقد دوست داشتم انقد زببا و به این شکل زببا بودم 🫠 عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2537 بازدید | 126 پست
باید دید اون داورا وی چی بودن یه مشت مرد دنبال همخوابه با سلیقه پلنگی

اتفاقا ایشون نچراله کاملا 

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋                                        اقایون درخواست دوستی ندید لطفا

اتفاقا ایشون نچراله کاملا

لخصوص ژل لبش و پیکر تراشیده شده و صورت هایفو شدش... اصلا مچرال هم اگر میبود اصلا این چهره ناز و مهربان نیست به هیچ وجه

چت با دختری که بجای همت برای مفید بودن تاپیک حس ششم و شوهر میخوام میزنه کنسله. زن متاهل که دنبال عشق ممنوعست داخل اصلا ادم حساب نمیکنم.43سالمه هستم  لیسانس هتلداری بعلاوه لیسانس المانی. ارشد المانی و بعلاوه انگلیسی. دکترا مدیریت جهانگردی. سابقه کاری حدودا 15 سال. از اول فروردین 1404 بیکار تا الی ابد. قصد ازدواج هم ندارم و هرگز نداشتم دلیلش براتون خیلی خیلی غیر قابل درکه ولی مینویسم ازدواج امری نیست که به صلاح من باشه ... خلاصه تر میشه اینکه باطن زندگیم خودمو کشته ظاهرش بقیه رو 

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

لطفا با دقت بخون کامنتموبحث زیبایی نیست بحث ادبهبحث احترامه

بحث سلیقه ست 

بحث تحمل نظر مخالف شنیدنه

بحث جنبه داشتنه

چت با دختری که بجای همت برای مفید بودن تاپیک حس ششم و شوهر میخوام میزنه کنسله. زن متاهل که دنبال عشق ممنوعست داخل اصلا ادم حساب نمیکنم.43سالمه هستم  لیسانس هتلداری بعلاوه لیسانس المانی. ارشد المانی و بعلاوه انگلیسی. دکترا مدیریت جهانگردی. سابقه کاری حدودا 15 سال. از اول فروردین 1404 بیکار تا الی ابد. قصد ازدواج هم ندارم و هرگز نداشتم دلیلش براتون خیلی خیلی غیر قابل درکه ولی مینویسم ازدواج امری نیست که به صلاح من باشه ... خلاصه تر میشه اینکه باطن زندگیم خودمو کشته ظاهرش بقیه رو 

بیشتر ببینید