2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

واسه تبلت هزینه کن بهتره چون مارکای ارزون زود خراب میشه . ۵ سال پیش یکم قبل کرونا ما با چند تا از فامیل در فاصله نزدیک تبلت خریدیم ما یه سامسونگ خریدیم اون موقع دو تومن بود . بقیه هی گفتن ارزون مارکای ساده حتی ایرانی هم بود حدود ۵۰۰ تومن . توی این مدت همه یکی دوتا انداختن دور جدید خریدن سامسونگ ما بعد ۵ سال هنوز داره کار میکنه . فقط تازگیا ارور حافظه میده که اونم احتمالا قابل حله فقط چون برنامه هاشو میخوایم فعلا کاریش نداریم 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
واسه تبلت هزینه کن بهتره چون مارکای ارزون زود خراب میشه . ۵ سال پیش یکم قبل کرونا ما با چند تا از فا ...

خودمم سامسونگ دوست دارم الان چندساله گوشیمم سامسونگه ازش راضیم ولی چه مدلی و قیمتش برام مهمه

موبایل بگیر دخترت چندسالشه

نه کوچیکه ۶ سالشه تبلتو میتونم کنترل کنم بدون سیم کارت و اینترنت اما گوشی نمیشه گوشی منو برمیداره من می مونم برا همین میخوام تبلت براش بگیرم زیادم استفاده نداره شاید روزی ۲_۳ ساعت در حد دیدن کارتونای خودش بازی هم زیاد نمی کنه لپتاب هست اما دوست داره دراز بکشه ببینه تو دستش باشه اونو نمیشه خیلی جابجا کرد که

نه کوچیکه ۶ سالشه تبلتو میتونم کنترل کنم بدون سیم کارت و اینترنت اما گوشی نمیشه گوشی منو برمیداره من ...

این کار را نکن 

گوشی ات را گرفت 

براش قفل کوک بذار 

تو هر سایتی نداره 

گوشی ات را بذار تو حالت پرواز یا نت را غیر فعال کن 

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....

این کار را نکن گوشی ات را گرفت براش قفل کوک بذار تو هر سایتی نداره گوشی ات را بذار تو حالت پرواز یا ...

بلد نیست از اینترنت استفاده کنه ولی اگه ۲۴ ساعته دستش باشه یاد میگیره دیگه

میخوام یه تبلت باشه بی سیم کارت چند تا فیلم و بازی بزنم روزی ۲ ساعت استفاده کنه و تمام

عوض گوشی براش کتاب بگیر رنگ آمیزی و ... گوشی چشم های دخترت را ضعیف و افتادگی شانه پیدا می کنه

انقدر کتاب و دفتر اینا داره 

نقاشیش خوبه میخوام ببرم کلاس نقاشی و شنا 

اما خب گاهی تبلت و گوشی هم لازم میشه دیگه