2777
2789
عنوان

بیاید بگم دوستم چیکار میکرد سرکارم

322 بازدید | 20 پست

البته بعد این قضیه دوستیمو باهاش میخوام بهم بزنم این دوستم اومده بود خونمون بعد من بردمش محل کارم (رستوران کار میکنم)

همون اول که رسیدیم شروع کرد غر زدن برگشت به همکارم گفت چقدر رستورانتون گرمه من دیگه نمیام اینجا و اینا

بعد گذشت غذامونو اوردن

صاحبکار من همیشه میگه به گربه ها جلوی مشتری غذا ندید بذارید هروقت مشتری نبود بدید 

خلاصه یه گربه دید این دوستم یه تیکه از غذاشو کند بده به گربه

بهش گفتم فلانی نده صاحبکارم شاکی میشه

بخدا اگه دروغ بگم بچه ها بلند بلند گفت غلط کرده صاحبکارت بیاد اینجا میزنم تو دهنش

یعنی از دیشبه دارم حرص میخورم هستید بقیشو بگم خالی شم؟

چرا کسی دوستشو باید ببره محل کارش؟ اونم رستوران که معمولا شلوغه و نیاز به انرژی و تمرکز بالایی واسه کار هست

•یه بنده خدایی میگفت به رفیقاتون هر ۳۹ روز یه بار حداقل یه زنگ بزنید، که اگه مرده بودن به چهلمشون برسید/به جایی رسیدیم که اگه یه نفر معمولی ترین کارهای انسانی رو انجام بده، ازش تشکر میکنیم بابت عوضی نبودن! {☁️-تموم شد؛ بیدارم کنید.

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

هستم شاید عاشق گربس

هیچوقت بیخیال رویایی که تمام عمر دنبالش بودی نشو ...                                                                                                               لطفا درخواست ندید😑🤌🏻

یکی از دوستای صاحبکارم نشسته بود جلوی ما 

این اقارو من میشناسم اقای متشخصیه 

شانس ما کنار ما نشسته بود روبرو این دوست ما

بعد اقاهه داشت با تلفن صحبت میکرد مثل اینکه یه چیز معامله میکرد

یهو دوست من شروع کرد اخم و تخم 

گفتم چی شده فلانی

برگشت گفت این مرده جلوی من هی بحث پول میکنه میخواد مخ منو بزنه بریم اونور بشینیم 

منم براش توضیح دادم این همیشه اینجاس قصد خاصی نداره

بعد گفت نه من الان میرم بهش میفهمونم من دوست پسر دارم انقد سعی نکنه مخمو بزنه

به زور نگهداشتمش بشینه سرجاش😐

خلاصه صبح پیام داد گفت دستت درد نکنه بابت دیشب ایشالا دوباره جور بشه بریم بیرون منم چیزی نگفتم فقط س ...

حس میکنم دوستت به شغلی ک داری حسادت کرده و از هر فرصتی استفاده کرده ابروت رو ببره . 

خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹  ⚖️وکیل پایه یک دادگستری⚖️                                             

بیشتر ببینید
یکی از دوستای صاحبکارم نشسته بود جلوی ما این اقارو من میشناسم اقای متشخصیه شانس ما کنار ما نشسته بود ...

میخاد بیکارت کنه 

هیچوقت بیخیال رویایی که تمام عمر دنبالش بودی نشو ...                                                                                                               لطفا درخواست ندید😑🤌🏻