2777
2789
عنوان

لطفاً کمک کنید کنکوریم

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 28 پست
جلسه اول یه درسی که برای همه باز کردنش مشکلی نداشت رو دیدم از بس نوشته بودن راضی نیستیم کلاس هارو بد ...

فراهانی فقط اینجوریه 

وگرنه شجاعی دبیر فیزیکه گفته بود اشکالی نداره

یا فرهمندنیا به دوستم گفته بود اشکالی نداره

جلسه اول یه درسی که برای همه باز کردنش مشکلی نداشت رو دیدم از بس نوشته بودن راضی نیستیم کلاس هارو بد ...

یه تیمی هست آنانیموس فیلمای اینا رو پخش میکنه... میگفت الان اینا دور برداشتن ومیگن حرامه و ... درحالیکه قبلن مثلن همین فراهانی دبیر شیمی خودش پول میداد کلاسهاشو پخش کنن

و حتی همین دبیرها با دوره های جدیدی که میذارن کلی پول به جیب میزنن واسه سال ۴۰۵ یه دوره ۱۲ میلیون شده چه خبره؟ 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

فراهانی فقط اینجوریه وگرنه شجاعی دبیر فیزیکه گفته بود اشکالی ندارهیا فرهمندنیا به دوستم گفته بود اشک ...

چه خوب

نی نی سایت جای پرسیدن سوال شرعی نیست چون نمیدونیم فرد مقابل چقدر تخصص داره و ممکنه از سر دلسوزی و حتی کمکشون تو اشتباه بی افتیم  ... نی نی سایت مکان مناسب بحثای عقیدتی نیست چون بسترش فراهم نشده فقط دعواست و تعلیق و بی نتیجه موندن بحث عایدمون میشه ... نی نی سایت جای تیم کشی و لشکر کشی و بهم زدن آرامش دیگران نیست ... و در آخر محل مناسبی برای تخلیه عقده های شخصی شما ...

بیشتر ببینید
یه تیمی هست آنانیموس فیلمای اینا رو پخش میکنه... میگفت الان اینا دور برداشتن ومیگن حرامه و ... درحال ...

خیلی زیاده و نا عدالتی هست اما بالاخره اونام هزینه میکنن دیگه 

صاحبشن میگن راضی نیستیم 

چاره چیه

نی نی سایت جای پرسیدن سوال شرعی نیست چون نمیدونیم فرد مقابل چقدر تخصص داره و ممکنه از سر دلسوزی و حتی کمکشون تو اشتباه بی افتیم  ... نی نی سایت مکان مناسب بحثای عقیدتی نیست چون بسترش فراهم نشده فقط دعواست و تعلیق و بی نتیجه موندن بحث عایدمون میشه ... نی نی سایت جای تیم کشی و لشکر کشی و بهم زدن آرامش دیگران نیست ... و در آخر محل مناسبی برای تخلیه عقده های شخصی شما ...

بیشتر ببینید
خیلی زیاده و نا عدالتی هست اما بالاخره اونام هزینه میکنن دیگه صاحبشن میگن راضی نیستیم چاره چیه

این درسته ولی من خودم تاملند یه سال پیش سه و نیممو خورد پس هم نداد.... حالا من نظام قدیمم ولی سعی‌کنین خیلی خوب بخونین و به هدفتون برسین گلم💞💞 من اگه برمیگشتم عقب خیلی خوب میخوندم و الان با کلی دغدغه فکری و سرکار رفتن درس میخونم

ینی چی

هیچی

بیشتر ببینید