2777
2789
عنوان

هیچ اشتیاقی ندارم که به نامزدم پیام بدم یا زنگ بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1138 بازدید | 67 پست
چطور؟ اخلاق رفتارش خوب نیست که میگی نابود شده؟

خیلی چیزا ازش دیدم که بی تاثیر نبوده ولی همش میگم کاش بیشتر فکرمیکردم بیشتر تحقیق میکزدم

ما ز فلک بوده ایم ، یار ملک بوده ایم * باز همانجا رویم جمله که آن شهر ماست 🤍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

همون دیگه عاشقش نیستی واس همینه کاش عجله نمیکردی واس ازدواج

دقیقا پشیمونم خیلی زیاااااد

میشه بگی چی دیدی

یه بار ازدواج کردع جداشده الان انگار برام مهم شده عصبیه چندبار دعوام کرده اونجایی ک باید نازمو بکشه خیلی ازم انتقاددکرده بی حوصله توجه و پیگیری نداره نسبت ب من توقع داره من پیگیرش باشم

خیلی چیزا ازش دیدم که بی تاثیر نبوده ولی همش میگم کاش بیشتر فکرمیکردم بیشتر تحقیق میکزدم

چی بگم والا

چی دیدی رو نمیدونم میشه درستش کرد ساخت؟ اگر نه فعلا رابطه جنسی نداشته باش بهش عروسیم نگیر تا مطمعن نشدی

اختلاف سنی تونم آخه زیاده شوهرت احساسی نیست ؟مثلا نازتو بکشه قربون صدقه ت بره و.....

چرا زبونش خوبه ولی همیشه ک اینطور نیست 

چی بگم والاچی دیدی رو نمیدونم میشه درستش کرد ساخت؟ اگر نه فعلا رابطه جنسی نداشته باش بهش عروسیم نگیر ...

اگه بریم سفر انجام میده اونقددسراین موضوعددعوام کردع که برام مهم نیست بعدش دخترباشم یا نه حوصله دعواهاش ندارم

پس چرا من هنوز مهر خواستگارم از دلم بیرون نرفته بعد ۶ سال که تمام شدهچند بار بیرون رفته بودیم نه خیل ...

چون بدی هاش رو ندبدی