2777
2789
عنوان

یکی که خواهرشوهرش خیلی وابسته شوهرشه بیاد غیبت کنیم لطفا😖

| مشاهده متن کامل بحث + 1189 بازدید | 79 پست
شوهر من که برای حرص دادن من به داداش کوچیکش سرویس میداد منم اوایل خیلی حرص می خوردم بعد خودم زدم به ...

آره همسرم خودش مراقب هست 

منم همش میگم به اندازه براش وقت بذار و اینا 

حتی حمایت مالی رو هم میگم دریغ نکن

اما این خیلی اداییه

:)

من یه خواخر شوهر دارم فتنه و حرومزاده ایه دومیش روی زمین نیست.شوهرمم اینو فهمیدو از خونمون انداختش بیرون و سالهاست پاشو تو خونم نزاشته الهیییی شکر

نمیدانم کجا...اما اگر جایی بود...حتما میرفتم🚶‍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مثلا چیکار میکنن

بچه داری باشوهر من 

خرید حتی قطعات خودروشون باشوهر من

خرید برا خونه باشوهر من

جفت و جور کردن بنا با شوهر من

حتی رفتن مسافرت زنگ میزنن کجا بریم کجا بمونیم از کدوم طرف بریم

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!

حالا اون یه روز ازدواج می‌کنه می‌ره من چی بگم که مادرشوهرم چسبیده به شوهرم عروسی ختم خرید گردش همه جا با شوهرم می‌ره با اینکه شوهر داره خودش 😢

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باورم نمیشه بلاخره مامان شدم 😍🤭دعا کنین نی نیم سالم باشه مرسیییی❤️ اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  

بیشتر ببینید

عزیزم خواهرشه خب، هیچ مردی نمیتونه بعد ازدواج خانوادشو کنار بذاره، من که داداش ندارم متاسفانه ولی اگه داشتم هیچ وقت به خاطر زنش از داداشم فاصله نمیگرفتم و باهاش سرد نمیشدم.. بینشون فاصله ننداز گناه داره بخدا:) 

💙تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پائیزی، بغل شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی.💙ژیــنـا, دخترِ آبان💙 به دخترانتان بگویید: برای رسیدن به آرزوهایشان ‹تلاش› کنند نه ‹شوهر›💙

بیشتر ببینید
اخلاقشون خوبه؟این هم کاراش گردن ماست هم همش در حال ناله و نفرین و کمبود توجهه

نه😐

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!

ماله ما چی که ۵ تا خواهرن . همه کارهاشون رو هم همسر من باید انجام بده ‌.زنگ میزنن داداش جان این کارو کن داداشش جان اون کارو کن .

دیگه کاری ندارم بهشون . خودشونم خواهر شوهر دارن ولی همسرانشون جرات نمیکنن حرفی بهشون بزنن .

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   
من آرزومه یه داداش بزرگ‌ داشته باشمداداش بزرگ مث پشتوانه آدمه

باور میکنی من همسرمو ‌وادار میکنم که خودش حمایت کنه همه جوره 

ببین من اصلا تو قضیه حمایت مشکلی ندارم 

حتی به خودش گفتم فک نکن داداشت زن گرفته دیگه قرار نیست حمایتت کنه و فلان 

من با این قسمتش که هر روز که از خواب بیدار میشه برنامه میریزه همسرم براش کاری بکنه اذیتم 

منو ببر برگر بخورم

منو ببر قهوه 

بریم جاده

ماشینمو ببر درست کن 

و…

:)