2777
2789
عنوان

خانمایی که تنبلی تخمدان دارید ایا شما پوست خوبی دارید😭😭😭😭😐

| مشاهده متن کامل بحث + 845 بازدید | 81 پست
من فرقی نداره هردفعه شرکت متفاوت میگیرم فکر نکنم ربطی داشته باشه. این آخری پارس دارو هست

اخه یه دوره برام نوشته بود از یه شرکت خیلی خوب بود جوش نزدم ریزش موهام قطع شد موهای زائدمم نازک شدن بعد قطعش کردم دوباره علائم برگشتن رفتم دوباره برام نوشت شرکتش فرق میکرد این الان هیچ تاثیری نداره فقط میخورم مث خرس میخوابم

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب دزش کمه برای من صد هست

یا خدا 100 که خیلی پتاسیم محفوظ میکنه خیلی خطریه طولانی مدت نخور

من همین 10 رو هم با ترس و لرز میخورم دزشم مناسبه چون داروی شرکت قبلی کاملا جواب میداد همونم 10 بود

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂

بیشتر ببینید
منم خیلی میخوابمنمیدونم والا چی بگم

متفورمین هم میخوری؟ چون اونم خواب اوره من دیگه قطعش کردم دو سه روزه قشنگ سر حالم در طول روزم دیگه سرم گیج نمیره تصمیم گرفتم داروهای شیمیایی و کم کنم بجاش ورزش کنم اخه من نیازه که حتمی یه ساعت مشخصی بخوابم و در طول روز هم تمرکزم حفظ بشه

بیشتر ببینید