2777
2789
عنوان

یکی که خواهرشوهرش خیلی وابسته شوهرشه بیاد غیبت کنیم لطفا😖

| مشاهده متن کامل بحث + 1189 بازدید | 79 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عزیزم خواهرشه خب، هیچ مردی نمیتونه بعد ازدواج خانوادشو کنار بذاره، من که داداش ندارم متاسفانه ولی اگ ...

بخدا اصلا حرفی از فاصله نمیزنم 

خودمم بهش محبت میکنم 

اما شما باشی خوشت میاد شوهرت هر روز وسط همه کاراش بره خواهرشو بگردونه؟خواهرش هر چی خواست پولشو از همسر شما بگیره؟با هزارتا مثال این شکلی

:)

همین کارا رو میکنین که شوهراتون خیانت میکنن و ادم حسابتون نمیکننمیخوای هم خونشو بده جاتو دختر مردم؟

نه بابا خب چرا زن میگیرن

برن یه حلقه بخرن بندازن تو گوششون و چشم قربان بگن 

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!
همین کارا رو میکنین که شوهراتون خیانت میکنن و ادم حسابتون نمیکننمیخوای هم خونشو بده جاتو دختر مردم؟

میشه از تاپیک بری بیرون بزرگوار؟حتی نخوندی موضوع چیه اومدی چرت و پرت میگی

مگه میگم خانواده‌ش رو ول کنه؟

:)

میشه از تاپیک بری بیرون بزرگوار؟حتی نخوندی موضوع چیه اومدی چرت و پرت میگیمگه میگم خانواده‌ش رو ول کن ...

ولش کنن بابا اینا خواهر شوهر حق به جانب ان 

قشنگ معلومه 

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!