2777
2789

از من بعیده اینجوری حرف بزنم ولی واقعا دارم دیوونه میشم از کاراش 

مدام میخواد خودشو بچسبونه به داداشش 

اوایل میخواستم مراعاتشو بکنم به همسرمم میگفتم حواست بهش باشه و اینا 

انقد شورش دراومد که همسرم خودش شاکی شد و گفت دیگه نمیخوام بهش سرویس بدم 

:)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این چه ادبیاتیه

خواهرشه

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
بیشتر ببینید

شوهر من که برای حرص دادن من به داداش کوچیکش سرویس میداد منم اوایل خیلی حرص می خوردم بعد خودم زدم به بی تفاوتی آدم شد 

اما همین که همسرت آگاهه و می‌دونه کار خواهرش درست نیست خیلی خوبه تو دخالت نکن بزار خودش حلش کنه

خواهر شوهر های من اصلا شوهر ندارن همه چیزشون باشوهر منه

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!
من اصلا اینجوری حرف نمیزدم بخدا خیلی احترام نگه میدارم کلا!اما واقعا حالمو بد کرده

من آرزومه یه داداش بزرگ‌ داشته باشم

داداش بزرگ مث پشتوانه آدمه

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
بیشتر ببینید