2777
2789

بجه ها من دیشب نماز میخوندم و در حین خواندن یهو بدنم ب لرزه در اومد انگار با دست دارن تکونم میدن زبون ب دهن نداشتم اول دستام شروع ب لرزیدن کردبد پاهام بد شونه هام و بد قلبم داشت از شدتت لرزه از دهنم میزد بیرون جوری ک ب زور سر پا بودم و هی تب و لرز میکردم و صدام میلرزید خواستم بدونم علت این ک سر نماز میلریزی چیه من تا الان  اینجوری نشده بودم ولی دیشب واقع دیگ داشتم سر نماز جون میدادم میخواستم نمازمو بشکنم اما انگار نگهم داسته بودن نمیتوستم درست دهنمو بچرخونم توروخدا کسی بخدا قسم تا همین الانم بدنم انگار مردس انگار داشتن قبض روحم میکردن کسی علتشو میدونه

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عزیزم شاید پنیک داری حتما استرس اضطراب داری واینکه زیاد فکر میکنی غم غصه داری

یعنی چی ولی من اصلن اینجوری نمیشدم اصلن ب هیچ عنوان اما دیگ واقع دیشب سرنماز ی طرف بدنم اول شروع کرد ب لرزیدن بد تمام بدنم بد تمام بدنم یخ شد گرم شد

احتمالا یه سکته رد کردین لطفا به پزشک مراجعه کنید

اخ چرا من ک خوب بودم یه دفعه دیدم انگار دارم سقط میشم نمیتونستم بخونم ربون ب دهن نداشتم قلبم انگار باد گرده بود دست پام ک اصلن تعادل نداشت بد این ک تموم کردم ب زور خودمو انداختم تو جام تو جامم احساس مرگ‌میکردم الان بیدار شدم بازم همنجوریم ولی یکم بهترم