2777
2789
پ چرا این کاربره میگه تا اذان مغرب فردا هست

ببین همین مراسم قدر هم سحره مگه هر کس هر چی گفت درسته

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*
بیشتر ببینید
شب قدر شب عزاداری نیستش احتمالا نمیتونیداینارو تفکیک کنید شب نوزدهم شب ضربت خوردن حضرت هست که به احت ...

خیلیم بهتر میتونم نمیدونم شما بهتر میدونین یا اون 2.3 تا مرجع تقلیدی که من پرسیدم ازشون چون قرار بود فردا مراسم تولد باشه به خاطر همین پرسیدیم و کنسل شد بازم خودتون بشینین با فکر خودتون تفکیک کنین

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه  

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

همون موقع که بله ولی شما برای امام محمد باقر 40 روز عزا داری میکنید؟شب قدر که اصلا عزا نیست...دعا و ...

من از مرجع تقلید پرسیدم و چیزی که میدونستم رو گفتم بازم شما دوست دارین حسابش نکنین

شما از مرجع تقلید نپرسیدی از آخوند محلتون پرسیدی اونم اشتباه گفته بهت

شما هرجور میخوای قضاوت کن در ضمن محله ما آخوند نداره بعدم از حرمم پرسیدم علاوه بر مرجع تقلید