2777
2789
عنوان

تورو ب این روز عزیز بیاید دارم میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 27 پست
حتما ضعف کردی

ن عزیبم من سحریمو خوردم قرانمو خوندم سرحال سرحال بودم شانس اوردم خونه مادرشوهرم بودم داشتم بال بال میزدم  روده هام داشت میزد از دهنم بیرون قلبم انگار باد کرده بود داشتم میمردم ولی نمازمو ول نکردم اما الل ب شدتت ترسیدم دیگ میترسم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بعد افطار بلافاصله شروع می‌کنی نماز خواندن ؟

ن عزیزم من افطارم میکنم شاممو درست میکنم پسرم ۱۴ سالشه معلوله ب اون یکم رسیدگی میکنم بد این ک خوابید نزدیکای ساعت ۸ نیم ۸ میخونم چطور مگه؟

ن عزیزم من افطارم میکنم شاممو درست میکنم پسرم ۱۴ سالشه معلوله ب اون یکم رسیدگی میکنم بد این ک خوابید ...

خدا سلامتی بده ..احتمالا به خاطر اینکه یهو پا میشی از اونه .قند خونت افت می‌کنه 

خدا سلامتی بده ..احتمالا به خاطر اینکه یهو پا میشی از اونه .قند خونت افت می‌کنه

ن عزیزم من الان چند وقته نماز میخونم و کلا روزمم گرفتم فقط ۴ روز نگرفتم ک اونم پریود بودم اصلن اینجوری نبودم ولی دیشب دیگ داشتم میمردم اول دست راستم شروع کرد ب لرزیدن بد تمام بدنم یه دفعه بی اختیار شد و تب و لرز کردم هی خنگ شدم هی داغ شدم قلبم داشت منفجر میشد اگ دیگ نفهمیدم نمازمو چ جوری خودندم ب زور خودمو کشوندم تو حال مادرشوهرم خواب بود نتونستم بیدارش کنم گفتم میترسه اما دقیقن مثل ی مرده شده بودم انقد صلوات فرستادن تا بهتر شدم وقتی ک خوابیدم تو خواب عرق سرد میریختم انگار روحم داره از تنم جدا میشه نفسم تیکه تیکه میومد بالا الانم  بیدار شدم بهترم ولی انگار قلبم درست نمیزنه

یعنی از قلبمه؟الانم همونجکری شدم ولی کمتر احساس ورم قلب داشتم اما صبح دیگ انقدی قلبم باد کرده بود ک ...

قلبم مگه باد می‌کنه ..این چیزا چیه میگی ...قلب که باد کنه درجا کشتت ..باید بری یه نوار قلب و اکو بدی 

قلبم مگه باد می‌کنه ..این چیزا چیه میگی ...قلب که باد کنه درجا کشتت ..باید بری یه نوار قلب و اکو بدی

عزیزم این چیزا میگی چیه یعنی چی؟ خب چیزی رو ک حس کردمو میگم مگ مرض دارم بگم حالا شما تجربه نکردین و به امید این ساعت عزیز امیدوارم هیچ موقع هم تجربه نکنید قرار نیست ب کس دیگم بگی این چیزا چیه چیزی ک تجربه کردمو میگم اره باد میکنه احساس خفگی داشته باشی احساس پری داشته باشی احساس فشار داشته باشی دل رودتت بخواد بزنه بیرون یعنی حمله قلبی بهت دست داده پس خواهش قبلش ی پرسجو کنید بد بگید اینچیزا چیه میگی

عزیزم این چیزا میگی چیه یعنی چی؟ خب چیزی رو ک حس کردمو میگم مگ مرض دارم بگم حالا شما تجربه نکردین و ...

خب این چیزی که شما میگی عجیبه عزیزم .قلی هیچ وقت یاد نمیکنه .فقط پمپاژ خون تو قلب زیاد میشه و تپش قلب می‌ره بالا که شما میگی قلبم باد کرده .به هر دکتری یکی .میگه یعنی چی ..کسی شمارو مسخره نکرد .در ضمن خود من هم گاها تپش قلب میگیرم در حالت ایستاده و حتی در آرامش کامل و پروپرانول مصرف میکنم 

خب این چیزی که شما میگی عجیبه عزیزم .قلی هیچ وقت یاد نمیکنه .فقط پمپاژ خون تو قلب زیاد میشه و تپش قل ...

ن اخ چ جوری بگم من نمیگم قلبم باد میکنه میگم ک اونجوری حس میکنم حس پری سینه یعنی حس پری قفسه سینه عزیزم