2777
2789

امشب بحثمون شد مقصر هم خودشه خوشم نمیاد هر دفعه من پا پیش بزارم برای آشتی...  چیکار کنم خودش پیام بده و نگران و دلتنگ بشه خیلی دوسش دارم ولی رو اعصابم میره...  خواهشا راهکار خوب بدید نگید وای بزرگ شید تروخدا و این حرفا... واقعا ازحرفش ناراحت شدم امشب نمیخوام فردا پیام بدم میخوام خودش پیام بده...  

سرسنگین باش فقط همین، گرون باش نگذار ارزون بدستت بیاره بیشتر قدرتو میدونه

هرکسی خود داند وخدای خودش که چه دردیست در کجای دلش🥺 برا خونه دارشدنم صلوات میفرستی مهربون😍😘

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

هیچ کاری نکن. یا پیام میده یا نه دیگه. الکی با خودت کلنجار نرو که آخرش حس کنی تو هم مقصر بودی و عشق مهمتره و... بی خیال باش.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
سرسنگین باش فقط همین، گرون باش نگذار ارزون بدستت بیاره بیشتر قدرتو میدونه

چیکار کنم مثلا...  یعنی چند روز قهر کنم؟  اچن سری یروز قهر کردم خودم پیام دادم این سری دیگه نمیخوام الکی آشتی کنم پررو شد

تا پیام نداده تو پیام نده من یبار زد تو ذوقم وسط چت دیگه سین نزدم تا روز بعد کاری کردم ک ب داداشم تو ...

میترسم پیگیر نشه 🙂 دلم بد بشکنه..  اون سری بحثمون شد انقد حق به جانب بود که تهش من رفتم آشتی...  دوس دارم بی محلی کنم ولی خیلی ضعیفم تو این مورد زود وا میدم

چیکار کنم مثلا... یعنی چند روز قهر کنم؟ اچن سری یروز قهر کردم خودم پیام دادم این سری دیگه نمیخوام ...

قهر نکن که،  فقط تو زنگ نزن پیام نده اگه اون پیام داد سرسنگین جوابشو بده طعنه وکنایه نه ها معمولی منظورمه، قربون صدقه واینا نرو نگو دلم تنگشده، خودش صداش درمیاد میره تو فکر که چیشده

هرکسی خود داند وخدای خودش که چه دردیست در کجای دلش🥺 برا خونه دارشدنم صلوات میفرستی مهربون😍😘
میترسم پیگیر نشه 🙂 دلم بد بشکنه.. اون سری بحثمون شد انقد حق به جانب بود که تهش من رفتم آشتی... دو ...

اون میدونه کم طاقتی، دلت رو بزرگ کن زیاد بهش فکر نکن انقدر مهر طلبی اون سواستفاده میکنه بزار یکمم اون تلاش کنه برا بدست آوردن دل تو، انقدر خودتو دست پایین نگیر،

قهر نکن که، فقط تو زنگ نزن پیام نده اگه اون پیام داد سرسنگین جوابشو بده طعنه وکنایه نه ها معمولی من ...

میترسم پیگیر نشه ازونجایی که همش سرکاره و شلوغه دورش فک نکنم اونقد دلتنگ صحبت باهام بشه و بخواد پیام بده🙂

اون میدونه کم طاقتی، دلت رو بزرگ کن زیاد بهش فکر نکن انقدر مهر طلبی اون سواستفاده میکنه بزار یکمم او ...

میشه بگی چیکار کنم...  اعصابم خرد میشه وقتی الکی تو گوشی میچرخم جای خاصی واسه رفتن ندارم دوستی هم ندارم هوا هم بارونیه خونه نشینم