2777
2789

نظرتون در مورد همچین مردی که میگم چیه ؟

۴۰ سالشه 

سربازی نرفته

دیپلم داره

از ۱۶ سالگی تو کارخونه ها کار کرده

۳۰ سالگی زن گرفته ولی موقع زن گرفتن یه قرون نداشت و همه چی رو در حد زیر خط فقر انجام داد . خونه ۳۰ متری . لباس عروس کهنه .....

اخلاقش هم از همون اول عصبی و پرخاشگر و خودشیفته بود

سال اول زندگی رفت درخواست طلاق داد و سه چهار ماه زندگیو ترک کرد و برگشت

کتک زده . چاقو زیر گلوم گذاشته . تهدید به تجاوز کرده . از خونه پرت کرده بیرون . خانواده اش هم مثل خودشن و حمایتش میکنن و نمیشد حتی شکایتشو پیش خانوادش کرد

الانم ۱۳ ساله گذاشته و از من که زنشم یه ادمی ساخته که فقط باید خدا برام معجزه کنه تا خوب بشم

افسرده ام . عصبیم . داغونم . از فشار اعصاب و ناراحتی دست و پاهام لمس میشه . سرم سوزن سوزن میشه

حس نا امیدی و غم و اندوه دارم

ماشین نداریم . 

خونه ای هم که بعد از ۲۵ سال کار کردنش الان داره یه زیر زمین اجاره ایه ! 

خورد و خوراکمونم در حدی که گشنه نمونیم

خرید و ارایشگاه و اینا هم ندارم

لباس هم در حدی میخره که لخت نمونیم....

رابطه جنسی هم نداریم و اصلا اونقدری منو دوست نداره که حتی بخواد بغلم کنه . نازم کنه . و اینا برام شده حسرت ‌. رابطه جنسی سالی سه چهار بار اونم دیگه چی بشه .....

حرف هم نمیشه باهاش زد . روزی چند بار بحث میکنه باهام . یا جوری رفتار میکنه و کاری میکنه که من جیغم دربیاد

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عزیزم چی بگیم  نصف اینایی که گفتی ب خاطر فشار اقتصادیه که شوهرت خل شده      خدا کمک کنه ب همه 

اگر راهنمایی من برات موثر بود برام دعا کن به شغل و رتبه ای که میخوام برسم . متشکرم عشق بهت .

دیگه گفتنی هارو خودت گفتی که ، ما چی بگیم وقتی همه چی واضحه

بگید بهم . میخوام از زبون بقیه بشنوم چقدر شوهرم داغونه . تا یه ذره شک و دودلی ک برای کراهت از طلاق دارم تو قلبم از بین بره 

سوالم اینه چطور تا الان زنده موندی؟بعدشم چطور تجاوز میکنه وقتی شوهرته

نیاز دارم سناریوهای تو مغزم واقعی بشن🫠🫣 علاوه بر بالگرد آقای رئیسی انسانیت خیلی ازونایی که دینشون انسانیت بود، تو محل سقوط گم شد...🖍