2777
2789
عنوان

میشه راهنمایم کنید

54 بازدید | 5 پست

سلام قشنگا عیدتون مبارک باشه میشه لطفا کمکم کنید به راهنمایتون احتیاج دارم

من که  دلم خیلی شکسته 

ماجرا خلاصه و کلی میگم بهم بگید حق دارم ناراحت باشم و کاری که کردم درست بود؟

من یه دختر خاله دارم که مثل خواهرم بودحتی از خواهر نزدیکتر از بچگی باهم بزرگ شدیم مدام با هم بودیم همه جا شب روز ، محرم اسرار هم بودم  تو خوشی کنار هم  ناخوشی پشت هم بودیم رابطه عمیقی باهم داشتیم

خلاصه که اگر مشگلی داشتیم امکان نداشت بیخبر باشیم از هم اگرم از هم دور بودیم باهم تلفنی کلی حرف میزدیم

اینم بگم خونه خالم اینا شهرستان خودمون تهرانیم و یه خونه هم شهرستان داریم که در رفت و امدیم   وقتای که میومدم اینجا  اصلا نمیشد به ثانیه برسه پام که به شهرشون میرسید  دم خونه بود که یا بیاد اینجا یا من برم خونشون  تو راه کلی زنگ که کی میرسی

من نامزد میکنم جدا میشم  تو اون دوران که حالم خیلی بد بود کنارم بود همش هوامو داشت

اونم ازدواج کرده اما  مدتی پبش به شوهرش شک کرد که با زنی ارتباط گرفته من تمام شب روزم شده بود اون  بهش زنگ میزدم خبرشو میگرفتم دلداریش میدادم  هر کاری بود براش کردم  شبی که میخواست مچ شوهرشو بگیره من تا ۵ صب بیدار بودم حالم به خاطرش بد بود  دلواپسش بودم  با اینکه ۹ صبحش دادگاه و دانشگاه داشتم( دوستان اینم بگم که من رشتم حقوق و کارمم حقوقی هست) از استرسش مریض شده بودم

تا تعطیلات بهم خورد یکی دو روز بعد از این ماجرا سریع جمع کردم که بیام پیشش باشم

بهش زنگ زدم تو راه جوابمو نداد  خودش زنگ زد گفت اا رسیدی  گفتم اره ولی نیومد پیشم

بعد چند روز بهم زنگ زد گفت حالم بد اینا گفت عب نداره  هر تصمیمی که بگیری من. پشتتم  از این حرفا 

ولی تعجب کرده بودم که چرا دیگه. درست حسابی نه باهام حرف میزنه نه میاد پیشم

تا این که بعد ۴ ۵ روز متوجه شدم که شوهرش گفته بهش چون  من راه چاه حقوقی بلدم   نباید دیگه با دختر خالت حرف بزنی و  در ارتباط باشی

اونم گفته باشه

تو کل این مدتی که اینجا بودم حتی ۵ دقیقه هم نیومد خونه خاله بزرگش عید دیدنی  

من خیلی دلم شکست از طرفی بهم خبر رسید که با خانواده شوهرش بیرون رفته خرید رفته ولی حتی ۵ دقیقه نیومد   منو ببینه یا خاله  بزرگشو ببینه بهش زنگ میزدم جوابمو نمیداد   گفتم چرا نیومدی یه سر بزنی من این راهو به خاطر تو امدم گفت حالم خوب نیس گفتم گفتم ۵ دقیقه دیدن من حال خوب بد نداره تو همیشه تو حال بدیات من باهات بودم  

سلام سال نو شما هم مبارک

طاعاتتون قبول درگاه حق

شاید شوهرش رابطه بیش از حدش رو با شما بهانه کرده برای کارهاش مخصوصا اگر خیانتش واقعا راست باشه ودخترخاله شما خواسته این بهانه رو ازش بگیره یا شاید نخواسته شوهرش به شما بی احترامی بکنه چون میگید حقوق میدونید قطع رابطه کرده که خدایی نکرده شوهرش بی حرمتی نکنه بهتون و10000تا دلیل میتونه داشته باشه عزیزم قضاوتش نکن تا بعدا بفهمید دلیل رفتارش رو دلم روشن هستش که به زودی میگه ومتوجه میشید رفتارش رو

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام سال نو شما هم مبارکطاعاتتون قبول درگاه حقشاید شوهرش رابطه بیش از حدش رو با شما بهانه کرده برای ...

سلام عزیزم ممنون که وقت گذاشتی  خوندی  

نماز روزه شمام قبول باشه

همه اینا میتونه دلیل باشه ولی واقعا کدومش موجه 

که عید من این همه راهو بیام ولی حتی نخواد منو ۵ دقیقه هم ببینه به عنوان عید دیدنی  من به خاطر اون امدم اینجا 

سلام عزیزم ممنون که وقت گذاشتی خوندی نماز روزه شمام قبول باشه همه اینا میتونه دلیل باشه ولی واقعا ...

مرسی عزیزم قبول حق

کاری نکنم گلم

چون اون شوهرش هستش ومیتونه همه اینا رو بهانه کنه میشه موجه تازه ما که نمیدونیم چه دلیلی داره فقط قضاوتش نکنید عزیزم تا متوجه ماجرا بشید

ناراحت نباش صبور باش شاید اصلا میخواد شما رو امتحان کنه یا به شوهرش شما رو ثابت کنه عزیزم که چقدر خانمی وزود قضاوتش نمیکنید وهمه جوره هستید باهاش