2777
2789

من یه همکار آقا دارم رابطه نسبتا رسمی باهم داشتیم بعد یه مدت به خاطر کار ارتباط مون باهم بیشتر شد . بعد به مدت من متوجه شدم ایشون میخواد به من نزدیک شه و احساساتی داره اما من چون کسی توی زندگیم بود سعی کردم یجوری با رفتارم فاصله رو حفظ کنم و از یجایی خیلی رسمی تر باهاش برخورد کردم . من خودم به خاطر همکاری اینستا فالوش کرده بودم حالا بعد اینکه من رابطه مو باهاش خیلی سرد کردم منو اینستا انفالو کرده بنظرتون دلیل این کارش چیه منم الان سریع انفالو کنم ؟خیلی بهم برخورد آخه ن پیشنهادی وسط بود که بگم بهش برخورده ن هیچ حرفی حتی چند روز پیش من عید بهش تو اینستا تبریک گفتم امروز دیدم انفالو کرده 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب شما کارت اشتباه همون آول باید میگفتی نامزد داری

آخه این آقا اصلا پیشنهادی به من نداد که بخوام بهش بگم نامزد دارم من خودم بعد یه مدت از کاراش و حرفاش متوجه شدم که احساسی داره احتمالا 

چرا باید برات مهم باشه که اون چرا آنفالو کرد 

به نظرم باهوش بوده و با وقار و کار درستی کرده 

حالا اگه پیگیر میشد جور دیگه ای گلایه می کردی 

نمیفهمم

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

بیشتر ببینید