2777
2789
عنوان

بیایید صادقانه نظرتونو در مورد شوهرم بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 38 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم چی بگیم نصف اینایی که گفتی ب خاطر فشار اقتصادیه که شوهرت خل شده خدا کمک کنه ب همه

غلط کرده. مگه بقیه فشار اقتصادی ندارن؟ حداقل ۴۰ میلیون نفر تو این مملکت فشار اقتصادی روشونه همه باید چاقو بگیرن دستشون تهدید کنن کتک بزنن؟ خود اون زن و بچه که باید منتظر دست این بمونن بهشون پول بده فشار اقتصادی روشون نیست؟؟

نظری در مورد شوهرت ندارم بیشتر در عجبم تو چرا وسط همچین جهنمی موندی؟؟

تا قبل بچه دار شدن شاغل نبودم . و حمایت خانواده نداشتم و جایی رو نداشتم که برم . مجبور بودم بین تو خیابون موندن و این زندگی . این زندگیو انتخاب کنم

بعد از بچه دار شدن . هم بخاطر بچه موندم.

اما الان دیگه واقعا نمیکشم . جوونیم رفته . سلامتیم رفته . درامد هم دارم الان . 

غلط کرده. مگه بقیه فشار اقتصادی ندارن؟ حداقل ۴۰ میلیون نفر تو این مملکت فشار اقتصادی روشونه همه باید ...

بله درست میگید  اما بعضیا تحملشون بیشتره بعضیا مثل این آقا سریع قاطی میکنن چون در کودکی یاد نگرفتن چطوری با مسائل کنار بیان    در کل وقتی ببینی بچت ۷ سالشه هیچی نداری    بالخره آدم قاطی میکنه دیگه    اما کاش برن مشاوره خوب  بتونن خودشونو نجات بدن   هیچوقت دیر نیست   میشه باز درست بشه    

اگر راهنمایی من برات موثر بود برام دعا کن به شغل و رتبه ای که میخوام برسم . متشکرم عشق بهت .

عزیزم چی بگیم نصف اینایی که گفتی ب خاطر فشار اقتصادیه که شوهرت خل شده خدا کمک کنه ب همه

کی فشار اقتصادی نداره؟ میرن چاقو میزارن ریز گلو زنشون؟ شوهر استارتر ی-روانیه.  پیگیری کنع  میتونه ثابت کنع این قضیه رو.

خدایا شکرت
کی فشار اقتصادی نداره؟ میرن چاقو میزارن ریز گلو زنشون؟ شوهر استارتر ی-روانیه. پیگیری کنع میتونه ثا ...

دقیقا      البته اینم بگم ما توی نی نی سایت فقط نصف ماجرا رو می‌شنویم   باید حرف دوطرفو شنید تا راهکار داد 

اگر راهنمایی من برات موثر بود برام دعا کن به شغل و رتبه ای که میخوام برسم . متشکرم عشق بهت .

سوالم اینه چطور تا الان زنده موندی؟بعدشم چطور تجاوز میکنه وقتی شوهرته

وفتی زن راضی نباشه تجاوزه. دیگه شوهرشه که نشد تبصره. مگه اینکه فکر کنی وظیفه زنه ۲۴/۷ هروقت شوهره خواست در خدمتش باشه بدون اینکه خودش بخواد.

تا قبل بچه دار شدن شاغل نبودم . و حمایت خانواده نداشتم و جایی رو نداشتم که برم . مجبور بودم بین تو خ ...

درآمدت درحدی هست که جدا بشی بتونی خونه بگیری و تامین مالی داشته باشی؟ تاحالا درباره طلاق و حضانت بچه باهاش حرف زدی؟ مهریه داری؟

وفتی زن راضی نباشه تجاوزه. دیگه شوهرشه که نشد تبصره. مگه اینکه فکر کنی وظیفه زنه ۲۴/۷ هروقت شوهره خو ...

شوهر من اصلا رابطه نمیخواد ازم 

اصلا بهم نگاه نمیکنه . دست بهم نمیزنه

سر طلاق کشی که سال اول زندگی راه انداخته بود

بهم میگفت ادم میفرستم بهت تجاوز کنن . فیلمتو میگیرم . پخش میکنم . یا میایی مهریتو میبخشی . 

با تهدید ب تجاوز میخواست مهریه امو ببخشم ک طلاقم بده