2777
2789
عنوان

همه دنبال زن کارمندن

625 بازدید | 41 پست

دیروز فامیلامون راجب زن کارمند میگفتن ومیگفتن چن تا کیس هستن که همشون زن معلم می‌خوان ویا میگفتن که فلانی زن پرستار گرفته دلم گرفت چون کار ندارم نمیتونم ازدواج کنم یا خیلی ازدواجم دیر میشه که اگر من کارم پیدا کنم بعد 30سالگیه اونم اگه ای کاش منم معلم یا پرستاری قبول شده  بودم اونوقت آنقدر ترس از آیندم نداشتم یه شوهر کارمند میکردم تو سن کم واونموقع که ذوقشو داشتم

خوشگل آن چنان نیستم سر زبون هم ندارم نمی‌دونم شوهر خوب میخواد از کجا برام بیاد 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینجوری هم نیست ،طرف ما که پسرایی که خودشون پولداران میگن زن کارمند خوب نیست 🥲نظرات متفاوته 

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

بیشتر ببینید

اونا فقط پولِ زنشونو میخوان عزیزم حسرت اونا رو نخور مرد واقعی کسیه که واسه خودت بخوادت:) 

💙تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پائیزی، بغل شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی.💙ژیــنـا, دخترِ آبان💙

بیشتر ببینید
من چند تاییو دیدم رفتن زن کارمند گرفتن همشون وقتی ازدواج کردن مجبور شدن ب خاطر بچه برن استعفا بدن بی ...

چرا معلما هم میتونن استعفا بدن منتهاش چون نصف سال تعطیلن نیازی به استعفا نیس یجوری مدیریتش میکنن تا وقتی که تعطیل بشن 

فقط اینو بهت بگم که از مردی که زن کارمندمیخواد شوهر خوب درنمیاد.درنهایت اون زنه که باید تو زندگی نقش شوهر رو ایفاکنه!

من خواستگار اینچنینی داشتم و میدونم چقدر این جور مردا افتضاحن.واکثر آقایونی که خودشون وضع مالی خوب ندارن یا خسبسن دنبال زن کارمندن