2777
2789

من ۳۶ ساله هستم .من از دو سال پیش با خانومی اشنا شدم از من ده سال کوچکتر بودن . رابطه ما با فراز و نشیب های بسیار ادامه داشت . متاسفانه من دچار اشتباه شدم. بدون تحقیق با ایشون اشنا شدم و قصدم این بود که هم از تنهایی بیرون بیام و هم اینکه چون خانم زیبا بود و از نظر کلامی و رفتاری هم خودشو مودب نشون میداد با ایشون ازدواج کنم

این خانم قبلا دو بار ازدواج کرده و طلاق گرفته بودن. من ایشون رو ماهانه شارژ مالی خوبی میکردم به حدی که دیگه سر کار نمیرفت. خیلی پنهانکار بود و اصلا در مورد گذشته خودش اطلاعات نمیداد. گویا پدرشون ۴ سالگی خانواده رو ترک میکنه و مادرشون با مردی ۲۰ سال بزرگتر از خودش صیغه میشه. رابطه ما جدی شد و من برای ایشون خونه اجاره کردم . چون میگفت با ناپدری و مادرم مشکل دارم و دوست دارم بعضی اوقات تنها باشم. وسایل خونه خریدم . ایشون از سادگی من استفاده کرد و قولنامه رو به نام خودش نوشت

من بیشتر از یک میلیارد تومن تو دو سال با پول پیش خونه و طلا و کادو و ماهیانه و غیره هزینه کردم. خانواده ها هم در جریان بودن که ما دوست هستیم.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما بچه نیستی بخای بگی گولم زدااا

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤

وقتی کسی دو بار جدا میشه دیگه بدون مشکل داره. الآنم قید پولت رو بزن و جونت رو بردار و برو. نه به خاطر خودت. به خاطر بچه های که قراره مادرشون باشه

همچین زنی نصیب برادر شوهر من شد. یه جوون سالم و کاری رسید به اعتیاد و ناراحتی قلبی

دو تا بچش داغونن. هیچ کسی هم جرأت نمیکنه دخالت یا کاری کنه از بس این زن بد ذاته. هنوز ما نفهمیدیم پدر و مادرش کی هستند. خیلی ماجراها داره

دوباره یه مرد بدبخت اومد حرف زد، ریختید سرش؟؟؟؟ حالا اگه زن بود داشتید هم دردی می کردید

نریختم سرش ولی ۳۶ سال هم کم سنی نیست خانم

هر انسانی حق اشتباه کردن رو داره و طبیعیه ولی  باید یکم از قوه عقلش هم استفاده کنه 

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤
بحث بچه بودن نیست خواهر،بعضی ها اینقد خوب و طبیعی و با خدا رفتار میکنن آدم باور میکنه،بالاخره اشتباه ...

بعله بالاخره اتفاقیه که افتاده

ولی اینجور وقتا یکم کنجکاوی و تحقیق کردن اصلن چیز بدی نیست 

سلام

خانومی ۲۶ ساله که دو ازدواج نا موفق داشتند و سپس از شما تقاضای محل سکونت کردن بدون اینکه ازدواج کرده باشن باهاتون ، در واقع شما برای ایشون خونه مجردی تدارک دیدین درسته؟

چرا این کار رو انجام دادین؟ از خودتون نپرسیدین چه دلیلی داره؟! شما پدر این خانم بودید یا همسرشون؟ وظیفه ی شما در مرحله اشنایی فراهم کر‌دن خونه بوده؟!!!!!!!!

مبایعه نامه به نام یعنی پول به طرف قرارداد که خانم باشن عودت دا‌ده می شه

چه اشتباه بزرگی

در میان صدها کهکشان، آسمانها و زمین؛ انسان همیشه تنهاست✨💫🌌