2777
2789
عنوان

عمل هایپوسپادیاس🥺

177 بازدید | 15 پست

سلام دوستان توروخدا اگه کسی تجربه ای در مورد این بیماری داره بیاد و تعریف کنه

پسرمو بهمن ماه بردیم که ختنه کنیم..ختنه کردیم اوردیم.‌.یک روز کامل نتونست ادرار کنه مثانه ش پر شد بردیم اتاق عمل فهمیدیم ک هیپوسپادیاس ولی دکتری که ختنه کرد چیزی نگفت..خلاصه مثانه شو خالی کردیم اومدیم..بعد از یک هفته دیدیم که از سوراخ اصلی ادرار نمیکنه و یه سوراخ دیگه داره ک خیلی باریکه..بردیم جراح ارولوژی گفت باید سریع عمل بشه..عمل شد و اوردیم خونه دو روز سوند داشت بعد از دوروز تو خونه سوندش یهو دراومد..دکتر گفت اشکال نداره..الان فیستول زده دوتا...و از سوراخ اصلی قطره قطره جیش میکنه دکتر گفت که با سر تب سنج پماد بزنید داخل مجرا..ما روزی دوبار داریم میزنیم اما قشنگ ادرار نمیکنه...میشه راهنمایی کنید...دارم دق میکنم..پسرم ۴ سالشه

میشه برای پسرم دعا کنید..محتاجم به دعاتون...ایشالله هرچی مریضه خدا شفا بده...🥺🥺🥺

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

جای دیگه هم ببریدیه ختنه و اینقد اتفاقانشالا برطرف میشه

انشالله دعا کنید🥺اون دکتری که ختنه کرد خیلی بی وجدان بود نگفت  ک نباید این ختنه بشه

میشه برای پسرم دعا کنید..محتاجم به دعاتون...ایشالله هرچی مریضه خدا شفا بده...🥺🥺🥺

انشالله دعا کنید🥺اون دکتری که ختنه کرد خیلی بی وجدان بود نگفت ک نباید این ختنه بشه

خوب میشه عزیزم

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

دکتر ختنه باعث شد اینجوری بشه یا از قبل این مشکل و داشت؟

این یه نقص مادرزادیه ولی ما نمیدونستیم اما دکتر باید میگفت ک نگفت و ختنه کرد

دردش میگیره؟اگه نمیگیره نترس بعدا ببرش

بردم بیمارستان دارو دادن گفتن عفونت ادراری هم گرفته🥺🥺