2777
2789

برای خودش و دیگران راحت خرج میکنه مخصوصا برای خودش خسیس نیست ولخرجم هست ... اما برای من بسیار خسیس ... عقد کرده هستم ..همه وظایف یه زنو از من انتظار داره ظهرا که سر کاره هیچ... شامشو حتما یاد کنم ... رابطه مدام و کامل... کاری داشت سریع انجام بدم ... اما خودش مثلا برای خرج کردن به سختی پول میده 

البته من شاغلم ... بیشتر انتظار داره خودم با پدرم مخارجمو بدیم... ولی من باید وظایفمو انجام بدم ... 

اما اگه من کاری داشته باشم اون سختشه انجام بده برام مثلا برای کراتین مو نوبت گرفتم چون شهر ما کوچکه این چیزا رو ندارهذیا حداقل کارشون خوب نیست جایی ک نوبت گرفتم دو ساعت و نیم راهه ... اولش گفت باشه فقط صبر کن شرایط اوکی شه ... حالا هم زده زیرش میگه این فکرارو از سرت بیرون کن ... من چکار کنم باهاش اخه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پیر میشی طلاق بگیر...با۲تا بچه منم بدبخت شدم ب ابجیاش نفری ۱تومن عیدی داد ...ب من گوهم نداد باورت میشه ..لباسام همه کهنن

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀
خونه پدرم هستم نمیدونم واقعا از زمانی که رفتم سر کار دیگه هر چیزیو باید به زور ازش بخوام

به عنوان یه آقا میگم کسی که خسیس باشه رو کاری نمیتونی بکنی. قبل اینکه صدت رو بزاری اول باید فکر میکردی تا اگر اینجوری بود فکر دیگه میکردی الان سخته و نمیشه