2777
2789
عنوان

دادن خونه بزرگ بابام به پسرشون

| مشاهده متن کامل بحث + 1128 بازدید | 57 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خخخخخخمامانتو دیگه اخرشدایی تمام ارث خواهراشو کشید یالا یه ابم روش

اره بابا

همه ارثارو برد

طلاها و پس اندازا مامانمم گرفت

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️

متاسفانه هرچی سلیطه تر باشی عزیز تری

ما رسم داریم خونه واسه دختره چون اگه شوهرش بیرونش کرد لااقل خونه ای باشه که بری توش

پدر مادرت حق الناس میکنن چون شماهم بچشون هستی

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!
چرا بابا پالایشگاهه حقوقشم خوبه ولی سرباره بابامه همیشه درست و حسابی میکنه برا خودش

اعتراض کن 

امروز خونه رو میگیره فردا ی چیز دیگه

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️
بگو شوهرم خونه داره واسه من که نیست .این خونه ای که دارید میدید به پسرتون میدید حق منم هست .شوهر من ...

مطمُنم اگر خونه نداشت هم ایتا خونه ب ما نمیدادن ،کلا مامانم پسریه 

داداشم ظهر عید بود، شب اومد برا عید دیدنی تنها ،مامان خلوچلم میگه برو زنو بچتو بیار دلم تنگ شده براشون ،همش گدایی محبت از عروس 

اونم خوب فهمیده اصلا تحویل نمیگیره

عزیزم در هر صورت تو ام باید ارث ببری 

من انقدر بدم میاد فک میکنن دختر دیگه نیاز ندارن باهاشون حرف بزن سهم دونگ تو رو بدن

اونی هم ک گفت چشمت دنبال ارث نباشه خب حقشه خود خدا هم به دختر سهم داده شما یا نفست از جای گرم بلند میشه یام میخای ببخشی مربوط به خودته اما در اصل ارث حق بچه های باید بگیرن منم دخترم بابام گفته خونه قدیمی ک زندگی میکنیم توش برای منه از کجا معلوم ازدواج کنم برای پسرا هم زمین گرفته

مطمُنم اگر خونه نداشت هم ایتا خونه ب ما نمیدادن ،کلا مامانم پسریه داداشم ظهر عید بود، شب اومد برا عی ...

پس بزار بتازونه ..تو هم بهشون بگو خونه رو کردید به نامش و حتی اگر اومد نشست دیگه من پدر و مادری مثل شما ندارم .همه کارا  از عروستون بخوانید .کوتاهم نیا از حرفت 

متاسفانه هرچی سلیطه تر باشی عزیز تریما رسم داریم خونه واسه دختره چون اگه شوهرش بیرونش کرد لااقل خونه ...

هععععی یچی میگی جلو خودم ۶۵متر دهنه مغازه رو بهترین جا گفت برا دوتا پسرام ،منو آخرش میکنن نوکر و کلفت پیریشون بدون ارث همه رو دارن میبخشن به پسرا 

منم اینجا چون دخترم و شوهرم داره هیچی بهم ندن

یعنی تو باشی خدایی ناراحت نمیشی

ول کن . خدا بهت ببخشه. خونه ی ماهم همین بود. هیچ وقت یادم نمیره. به من گفتند برات جهیزیه خریدیم، سرویس طلام رو ندادن بهم.‌بعد فروختن برای داداشم ماشین خریدن، خونه ی عالی همه چی

بی خیال . منم دلم میگیره ولی دیگه بهش فکر نمی کنم.