2777
2789

تربیت جنسی بچه ها رو جدی بگیرید.

من فقط اینو میدونم ک کتاب ها و مقاله های مفیدی هستن ک کمک کننده هستن.

الان بچه های زیادی رو میبینم به جاهایی بدی کشیده شدن.

شاید واقعا اگه پدر و مادر آگاه داشتن اوضاع فرق میکرد‌

اگه تونستین از مشاور هم کمک بگیرین.

اگه خوب بتونن خوب و بد و حریم شخصی خودشون رو تشخیص بدن سو استفاده و ...کمتر میشه.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

لازمه اش اینه که مادرها بفهمن مادر شدن یعنی وقت گذاشتن. پدرها بیشتر اوقات بیرون هستن. مادر واقعا ستون خانواده است. یه مادر آگاه که وقت می‌ذاره برای تربیت بچه اش این روزها بیشترین نیاز یه خانواده است.

میشه روشش رو بگی ممنون میشم من یه دختر ۶ ساله دارم و از ترسهمبن مسائل یعنی یک ثانیه ام از خودم جدا نمیکنم چون حریم شخصی رو نمیدونه تازه بهش یاد دادم فقط مامان اجازه داره تو حموم بدنت رو ببینه چون بلید بشورتت غیر مامان هیچ کس ولی د. مورد نه گفتن به بوسیدن و اینکه با غریبه صحبت نکنه زبونی گفتم ولی میخام یادش بدم موندم چطوری بگم 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

میشه روشش رو بگی ممنون میشم من یه دختر ۶ ساله دارم و از ترسهمبن مسائل یعنی یک ثانیه ام از خودم جدا ن ...

منم فقط گفتم آگاه باشی خودم روش اصولی نمیدونم

ولی مهم ترین مهم ترین تجربه ام اینه با بچه ای که میدونی عاقل نیست تنهاش نزارررر اصلا

منم فقط گفتم آگاه باشی خودم روش اصولی نمیدونمولی مهم ترین مهم ترین تجربه ام اینه با بچه ای که میدونی ...

میگم اصلا تنهاش نمی‌ذارم تا وقتی فهمیده تر بشه و بد خوب تشخیص بده واقعا تو این دوره زمونه به احدی نباید اعتماد کنی چند سال پیش دخترم کوچیک بود با همسرم رفته بودیم مغازه یه مردک پیری بود به بهانه شکلات هی میخاست از لب دخترم بوس کنه منم هی به شوهر خنگم میگفتم ترنم بگیر هی به گرده هم میگفتم نمیخوره دیدم این هی لبش میخاد بذاره رو لب دخترم آخرش عصبانی شدم به شوهرم گفتم میگه کری نمیشنوی میگم بچه رو بغل کن هر خری نزدیکش نشه شوهرم گفت دزست حرف بزن زشته به مرده هم گفتم گمشو اونور دیگه بچم نمیخاد بیشرف هی هیچی نگفتم دیدم تو از رو نرفتی بی ناموس نانجیب 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم