2777
2789
عنوان

شوهرم همش به من میگه بچه رو بگیر خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 24 پست
ببخشید وقتی ازدواج میکنید دقیقا چرا اینهمه بدی رو نمیبینید؟یا میدونید طرف همچین اخلاقای گندی داره فح ...

این خوبه خیلی خنگه هرکاری بگم می‌کنه برام  ولی از حرفم دیوونه شد یجورایی منم مقصر بودم 

‏علم بهتر است یا ثروت ؟‏هیچکدوم، یه دلِ خوش، یه خیالِ راحت، یه زندگیِ ساده

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خب ت ام بگو ریدم تو موهات عجبا

گفتم ریدم به قیافت به هیکلت به تربیت پدرمادرت🤣

این خوبه خیلی خنگه هرکاری بگم می‌کنه برام ولی از حرفم دیوونه شد یجورایی منم مقصر بودم

ب نظرم خودت اخلاق نداری و بی حوصله ای . 

سیاست رفتاری هم نداری ، وگرن شوهر با زنش اینجور حزف نمیزنه 

از این حرفم دیوونه شد که گفتم مگه تو نکاشتی بچه رو؟ من منظورم این بود که خب توام باباشی ولی اون فکر ...

هيچم فكر بد نكرده، اون لحظه به صرفش بوده ديوونه بازي در بياره بزنه بيرون بچه داري نكنه، ساده اي بخدا، مردا دو دار غيرت ندارن مگه اينكه يه نفع شون باشه

این خوبه خیلی خنگه هرکاری بگم می‌کنه برام ولی از حرفم دیوونه شد یجورایی منم مقصر بودم

عزیزم نمیخام قضاوتت کنم اما معیارای ازدواجتون اشتباهه ک همچین جایی کار کشیده شده ،هیچکس حق نداره دست رو خانوادش بلند کنه دعوا پیش میاد ولی شما تو خونه خودت باید امنیت داشته باشی،ازدواج عشق و محبت و درک متقابله ن اینکه بخایم کسی برامون همش کاری انجام بده یا دعوا و کتک باشع عزیزم امیدوارم همه چیز برات بهتر بشه و کسی واقعا حق نداره شما رو کتک بزنه به هر دلیلی هم باشع

هیچی
ب نظرم خودت اخلاق نداری و بی حوصله ای . سیاست رفتاری هم نداری ، وگرن شوهر با زنش اینجور حزف نمیزنه

بخدا نزدیک پریودمه امروز فردا میشم خسته میشم از کارای خونه و بچه داری 😑دست خودم نیست 

عزیزم نمیخام قضاوتت کنم اما معیارای ازدواجتون اشتباهه ک همچین جایی کار کشیده شده ،هیچکس حق نداره دست ...

کتک که نمیزنه دست بزن نداره اصن حرصش گرفت گلمو فشار داد 😥

هيچم فكر بد نكرده، اون لحظه به صرفش بوده ديوونه بازي در بياره بزنه بيرون بچه داري نكنه، ساده اي بخدا ...

مرد جماعت تنبلن مردی که کمک نکنه به زنش واقعا درک نداره