2777
2789

بچها تاپیک قبلی تعریف کردم ولی چون همون موقع گوشیم زنگ خورد دیگه نرسیدم جواب کامنتا رو بدم و کامل تعریف کنم و راکد موند تاپیکه ،الان اینجا میزارم بخونین و بگین رفتار اون زشت بوده یا من حساسم

از دیشب دارم خودخوری میکنم

بچها بیاین بخونین بگین بنظرتون من زیادی حساسم یا رفتارش واقعا زشت بود

ما یه مهمونی دعوت بودیم تو یه مکان عمومی،که یکی از میزبان هاش خواهرشوهرم بود،چند روز قبلش بمن زنگ زد و دعوت کرد،و شب قبل مراسم پیام داد که کمک لازم داریم تو میای؟منم چون باردارم و هماتوم دارم اما هنوز اینا نمیدونن ک باردارم،گفتم خیلی ببخش یکم بد حالم و اینا

حالا شب مراسم زنگ زد به شوهرم ک بیا کمک و وسایل رو جابجا کنیم و کارتن های پذیرایی واینا،منم همراه شوهرم بودم،دیگه شوهرم و خواهر شوهرم خودشون دوتایی کارتن ها رو جابجا کردن و من عذرخواهی کردم و پیاده نشدم از ماشین

موقع شروع مراسم اون یکی خواهر شوهرم بمن زنگ زد،که اگه تو میری مراسم بیا باهم بریم و تنها روم نمیشه(یکی دیگه از خواهر شوهرام ن اون‌ که میزبانه)منم گفتم باشه بریم،توی اون جمع تقریبا ما غریبه بودیم

حالا اون خواهرشوهری ک میزبان بود،همش فقط هوای خواهرشو داشت،بااینکه ما دوتا کنار هم نشسته بودیم،دوستاشو ک می‌آورد برا احوالپرسی فقط خواهرشو معرفی می‌کرد ومیگفت بچها این خواهرمه هااا،و بعد احوالپرسی میرفتن

موقع پذیرایی همش میرفت در گوش خواهرش میگفت فلان چیزو خوردی؟اگه میگفت نه سریع براش می‌آورد 

اما از من یبارم نپرسید

میخواست شربت بریزه ،برای من بدون حرف یا سوالی ریخت گذاشت جلوم ولی از خواهرش پرسید خواهر میخوری بریزم واست؟که اونم گفت نه دوست ندارم

خلاصه هر دقیقه ی گروهو می‌آورد برا معرفی و میگف این خواهرمه بچها،و همه چاق سلامتی میکردن میرفتن

همش ب مسئول های پذیرایی میگفت هوای خواهرمو داشته باشینا خوب بهش برسین ،ولی حتی اسم منم نبرد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچها بیاین بخونین بگین بنظرتون من زیادی حساسم یا رفتارش واقعا زشت بودما یه مهمونی دعوت بودیم تو یه م ...

عزیزم شما وظیفه ای برای کمک نداشتی و اینکه اصلا خود خوری نکن شما باردار بودی اون طرفم احمقه که برادرش و جدا از شما دیده