2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم تو جمع رفتار زشتی باهام کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1978 بازدید | 78 پست

راستش من بهت حق میدم اما از دیدگاه اونم به قضیه نگاه کن اون بنده خدا هم که نمیدونه بارداری و از رفتاری که داشتی یکم ناراحت شده اینجوری رفتار کرده هرچند برخوردش زشت بوده اما از روی ناراحتی بوده 

لطفا لایک نکنید  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهرشوهرت در جریان حاملگیت هست؟؟

•یه بنده خدایی میگفت به رفیقاتون هر ۳۹ روز یه بار حداقل یه زنگ بزنید، که اگه مرده بودن به چهلمشون برسید/به جایی رسیدیم که اگه یه نفر معمولی ترین کارهای انسانی رو انجام بده، ازش تشکر میکنیم بابت عوضی نبودن! {☁️-تموم شد؛ بیدارم کنید.

بیشتر ببینید

ناراحت نشو گلم

همش سو تفاهم بوده

اونم الان میگه گفته حالم بده بعدم اومده تو ماشین نشسته حالشم خوب بوده نمیدونه که شما بارداری

ولی رفتارش زشت بوده توی جمع

ولی کلا سو تفاهمه خودخوری نکن

بنفشه🍃

یعنی چی که به خانواده خودتون میگین بارداری ولی به خانواده شوهر نمیگین؟؟ چرا فکر میکنین قراره بچه تون رو بخورن؟؟ والا زن عموی من فهمید حامله هس بدو بدو اومد به مامانم گفت ما هم کلی خوش حال شدیم . یه کلمه میگفتین باردارم ، هم سوتفاهم نمیشد هم خوش حالش میکردین. اشتباه از طرف شماس.

ولی دوستان میگن ک نهههه باید میگفتیحالا ک نگفتی حتما غریبه حسابشون کردی پس اونا هم حق دارن

خانواده شوهر همیشه غریبه ان

هیچوقت خانواده خود ادم نمیشن

هیچی رو نگو بهشون

اینا که اینجوری گفتن خودشون خواهر شوهرن

ولی دوستان میگن ک نهههه باید میگفتیحالا ک نگفتی حتما غریبه حسابشون کردی پس اونا هم حق دارن

نه نگو من هفته ۱۶ تازه گفتم صبرکن حداقل غربالگری اول و بری بعد

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید
خانواده شوهر همیشه غریبه انهیچوقت خانواده خود ادم نمیشنهیچی رو نگو بهشوناینا که اینجوری گفتن خودشون ...

خب اگه اینطوریه شوهر هم باید همچین حسی نسبت به خانواده همسرش داشته باشه. من که همچین رفتاری از طرف شوهرم رو نمی پذیرم . البته مجردم😊

یعنی چی که به خانواده خودتون میگین بارداری ولی به خانواده شوهر نمیگین؟؟ چرا فکر میکنین قراره بچه تون ...

عزیزم تا چیزی رو نمیدونین انقد سریع قضاوت نکنین

اولا ک من به خانواده خودم نگفتم و فقط و فقط مامانم میدونه همین، و شرایط من خیلی پیچیدست هنوز عقدم و قصد عروسی هم نداریم ولی خانواده شوهرم قبول نمیکنن و منتظر عروسی ان بدون اینکه کوچکترین همکاری بخان بکنن،بگم میدونم هزار تا حرف ازشون می‌شنوم

صددرصد اگ شرایطم اونجوری بود ک میخاستم خودم با خوشحالی بهشون میگفتم و با ی جعبه شیرینی میرفتم خونشون،ولی نیست