2777
2789

بعد من ۸سالشه عروسشم ی شال نخریده برام همش میگ. پول ندارم و فلان من باردارم رفتم خرید کردم برای بچم دوتا پلاستیک از این بزرگا لباس خریدم برای بچم نگفت ی جوراب بخرم برا نوه اولم همش. گفت پول ندارم😐

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕

مثل مامان منه برا کل دنیا پول داره برا من وبچم نداره

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مثل مامان منه برا کل دنیا پول داره برا من وبچم نداره

دقیقا 

ب منو شوهرم ک میرسه مینالع ک پول ندارم

حالا مطمئنی جاریت خودش بهش پول نداده براش بخره؟!اخه این همه تبعیض !

😂😂😂چی میگی

جاری من ب شوهرش گقت مامانتو بلاک کن بزارش تحت فشار ک برام بخره

😂😂😂چی میگیجاری من ب شوهرش گقت مامانتو بلاک کن بزارش تحت فشار ک برام بخره

چ زشت!

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
بیشتر ببینید
😂😂😂چی میگیجاری من ب شوهرش گقت مامانتو بلاک کن بزارش تحت فشار ک برام بخره

واقعا؟!

وای چ بد ..چ کاره چیپی کرده ..

به نظرم ارزش شما بیشتره ..چقد ادم میتونه مضحک باشه 

چی میشد اگه به خدا میگفتم یا اونو بم بده یا جونمو بگیر