2777
2789
عنوان

شاغلم همه مخارجم با خودمه شما بودید چیکار میکردید

| مشاهده متن کامل بحث + 2550 بازدید | 128 پست
شما مفتی عرضه کن موفق باشی

من رو با خودتون مقایسه نکنید

من با همسرم ازدواج کردیم که تشکیل خانواده بدیم 

من با همسرم رابطه عاشقانه و دو طرفه ای دارم مثل شما عرضه و تقاضا نیست

امثال شما هستید که عرضه میکنید به خودتون مربوطه پولش رو بگیرید یا مفتی عرضه کنید

برای دومین بار میگم تمایل ب بحث باشما ندارم مخصوصا با این ادبیات تون و از اول شما ریپلای کردی

اگر یکبار دیگه ریپلای کنی قطعا نی نی یار تگ خواهم کرد

روز اول قبل ازدواج باید توافق میکردی العانه نمیشه کاری کرد

دقیقاا کلی میگم دوران عقد خانماا خیلی مهم ضرور بدونین  دوران عقد دوران شناخت ها هست با چه مردی میخواین برین زیر یک سقف مهم هست این دوران عقد واسه خانما باهیجانات واحساسی سپری نکنید بعد به چرا هاش میفتین اگ مهم ندونه یک خانم چندسال بعد یک بچه بی گناهم بیاره یک زندگی بشه هم خودش عذاب بکشه وهم بچه بیگناه اون موقعه عذاب هست هم واسه اون مادر هم واسه اون بچه بیگناه وارد عذاب یک زندگی بشه

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اگه شوهرنداشت بازم بایدهم توخونه کارمیکردهم بیرون

مردها با خیال راحت میرن بیرون کار می کنن برمیگردن نونش حاضر خونه اش تمیز. بچه اش سالم. خوب کسی که داره داخل خونه اینقدر زحمت میکشه آیا نباید بهش دستمزد داد. 

اگر تنها بود کجا مجبور بود هر روز غذا بپزه. خونه مرتب کنه. و کلی کار دیگه

خب دگ شوهرش برای خونه خرید نمیکنه پول خوراک و پوشاک نمیده

والاایشون اول کارگفتن پول لباس واینانمیده وخرجاموخودم میکنم که مااون حرفاروزدیم

بعداومدگفت همه خرجای خونه پای منه

اینادوتاچیزجداس

شوهرش هیچی نمیخرهزور نداره واقعا؟😐😐

نگفت هیچی نمی خره گفت مخارج خودمو خودم میدم

قاعدتا مخارج خونه و مایحتاج خونه منظورش نیست

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
خیلی کم نصفه نیمه میخره یه بخشی هم خودم میخرم

به هیچ عنوان نخر حتی اگه هیچی تو خونه نبود برای خوردن اولین قدمتون این باشه خواهشا

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیشتر ببینید

هیچ کس قفل بدون کلید نمی سازه خدا هم مشکلات بدون راه حل سر راه بنده هاش نمیزاره پس از سلیقه ها احساس هاتون اول نیارین که جای عقل تون تصمیم بگیره خانماا کلا یادتون نره تو‌ یک انسان هستی یک خانم برای تو شاید خودخواهی باشه ولی تو قبل از جایگاه خانواده وهمسر ومادر و بچه باید به فکر سلامتی خودت باشی به فکر یه بدن سالم و آرامش و احساس خوب وحال روحی خوب از همه مهم تر کی گفته تو باید فدای بقیه بشی؟ کی گفته حتما باید از خودت بگذری تا بشی یه همسر خوب یه مادر نمونه ؟مهم اول جایگاه خودت احوال وارامش هات هست در طی مراحل زندگی تون پس خودتون فراموش نکنید اگ فراموش کردین کلی اذیت ها براتون زجر آور هاش میاره

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید
منم شاغلم و دوست دارم شوهرم گاهی برام هزینه کنه البته مناسبتا کادو میگیره تو کار خونه و بچه داری هم ...

خب عزیزم دارین میگین که خرج خونه رو میده ولی نمی‌رسه که برای شما اونقد خرج کنه. خب طبیعیه برای زندگی های پرخرج الان. 

من شاغل نیستن و درآمد همسرم کمه. سعی میکنم هزینه های اضافی خودم مثل لوازم ارایشیم رو‌خودم دربیارم. اگه من تا قرون آخر حقوق شوهرمو خرج میکردم الان خونه نداشتیم و مستاجر بودیم با دو تا بچه. 

تو زندگی مشترک اگه ما خانوما هم یکم تلاش نکنیم واقعا به جایی نمی‌رسیم. 

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
مردها با خیال راحت میرن بیرون کار می کنن برمیگردن نونش حاضر خونه اش تمیز. بچه اش سالم. خوب کسی که دا ...

ببخشیدالان شمابخوایدبریدجایی تنهازندگی کنید بایداجاره خونه بدین  پول غذا بدین یاعذابپزین و ظرف بشورین  تمیزکاری کنید وپول قبض بدین والی آخر

اصلا اینجوری نیس که مفت وبدون زحمت تنهایی جایی بریم زندگی کنیم

زندگی یعنی زجر

منم اگه پولم جمع کنم آخرش اموالمون میرسه به بچه هامون ولی حس خوبی نیست که زن زندگی باشی شوهرت از حقو ...

عزیزم برای خودت ماشین یا خونه و اینها بخر به نام خودت. قسط بدی شوهرت میفهمه پول نداری

یا خدااااا..همینه مردا میگن نمیخایم زنامون کارکنن.مگه اون کاراواسه کی میکنی خونه توهست و س ک س هم که یه لذت دوطرفه اس میخای پولشوبگیری مگه شوهرت دیونه بودتوروگرفت خوب هفته ای دو سه مدل میوردپول میداد😃😃