2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۴۰۳ میخواستم برم قسمت نشد .

ان شاالله ۴۰۴ در به رومون باز کنن.

《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

بیشتر ببینید

منم منتظرم آقا بطلبه 

میترسم بمیرم و حسرت به دل کربلا بمونم😭😭

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

سلام منم پیاده روی اربعین نرفتم ولی روزهای اربعین مسجد محله امون اش نذری میدادن هر سال از صبح میرفتیم مسجد مراسم داشتن بعد اش میخوردیم چقدر ادم می اومد ولی متاسفانه چند ساله با‌نی نذری فوت کرد دیگه نذری نمیدن مسجد هم روز اربعین رونق نداره ولی اون زمان خیلی ها از مسیر های دور می اومدن با فامیلاشون توی محله هماهنگ میشد مسجد جای سوزن انداختن نداشت این خاطره ۲۷ ،۲۸ سال از عمر منه 

ولی دلم میخواد یه سفر نجف و کربلا بریم در روز عادی که راحت بشه زیارت کرد من تابحال قسمت نشده برم زیارت

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪